Hangi model B450 anakart almalıyım?

sneaks

Kilopat
Merhabalar. Yakın zamanda 2000-2300 TL civarı için şu linkteki konudaki PC'yi toplamaya karar verdim. Fakat B450M için bir sürü farklı model gördüm. Özellikle şu üçü arasında kaldım.

MSI B450M PRO-M2
Asus Prime B450M-K
Msi B450M Bazooka

Yaklaşık 100 TL fark için 2 yerine 4 RAM slotlu Bazooka almaya değer mi? Ayrıca MSI B450M ile ASUS B450M arasında çok fark var mıdır?

Son olarak sizce şu an almalı mıyım yoksa kara cuma fiyatlar daha da iner mi? Şahsen 500 TL B450M için gayet ucuz geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Bazooka hariç diğer iki model arasında fark var mı ?
Büyüklük açısından kaynaklanır ve 4 slot almanız ileriye dönük olur en iyisi öyledir zaten. marka fark etmiyor hepsi aynı neredeyse.

Peki Bazooka hariç diğer iki model arasında fark var mı ?
Yok diye biliyorum sadece kendi markaların kendine ait avantajları var. İşte yazıyorlar resmi sayfasında görürsün hemen hemen aynı ses kalitesi filan dense de onlarda yakındır. Yani gözle görülür bir değişiklik yoktur.

Tek RAM alacağını belirtmişsin eğer 2x4 Gb düşünmüyorsan 4 slotlu alman gereksiz olur. O sistem içinde maksimum 16 Gb yeterli olur.

Geleceğe yönelik düşünürsek. Yakın zamanda 32 GB ya da 4 slot kullanmam gereken bir durum olur mu acaba ? Zira özellikle şu sıralar oyunlardaki sistem gereksinimleri baya hızla artmaya başladı diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı