Merhabalar. Yakın zamanda 2000-2300 TL civarı için şu linkteki konudaki PC'yi toplamaya karar verdim. Fakat B450M için bir sürü farklı model gördüm. Özellikle şu üçü arasında kaldım.
4 RAM slotlu almanız uzun vade için bence daha idealdir. Bence Black Friday bekleyerek daha iyi anakart alabilirsiniz. Aralarından Bazooka iyidir diğer ikisi içinde bence Asus daha iyi geliyor bana.
4 RAM slotlu almanız uzun vade için bence daha idealdir. Bence Black Friday bekleyerek daha iyi anakart alabilirsiniz. Aralarından Bazooka iyidir diğer ikisi içinde bence Asus daha iyi geliyor bana.
Yok diye biliyorum sadece kendi markaların kendine ait avantajları var. İşte yazıyorlar resmi sayfasında görürsün hemen hemen aynı ses kalitesi filan dense de onlarda yakındır. Yani gözle görülür bir değişiklik yoktur.
Geleceğe yönelik düşünürsek. Yakın zamanda 32 GB ya da 4 slot kullanmam gereken bir durum olur mu acaba ? Zira özellikle şu sıralar oyunlardaki sistem gereksinimleri baya hızla artmaya başladı diye düşünüyorum.