Cagatay2nd Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 75 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Atacağım siteden PS5 almayı düşünüyorum. Model kod falan sıkıntısı olan varmış. Bu attığımda bir sorun var mı yardımcı olursanız sevinirim. Sony Playstation 5 Digital Edition 825 GB + 2. PS5 DualSense (İthalatçı Garantili) - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Digital Edition 825 GB + 2. PS5 DualSense (İthalatçı Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Atacağım siteden PS5 almayı düşünüyorum. Model kod falan sıkıntısı olan varmış. Bu attığımda bir sorun var mı yardımcı olursanız sevinirim. Sony Playstation 5 Digital Edition 825 GB + 2. PS5 DualSense (İthalatçı Garantili) - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Digital Edition 825 GB + 2. PS5 DualSense (İthalatçı Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.984 Yer İstanbul 7 Eylül 2024 #2 Fat kasa olsa alın son serilerinden almıştım memnunum ancak kalmamdıysa slim kasa almaktan başka şansınız yok uyguna esnaftan veya siteden çekin
Fat kasa olsa alın son serilerinden almıştım memnunum ancak kalmamdıysa slim kasa almaktan başka şansınız yok uyguna esnaftan veya siteden çekin
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.664 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 Cagatay2nd dedi: Atacağım siteden PS5 almayı düşünüyorum. Model kod falan sıkıntısı olan varmış. Bu attığımda bir sorun var mı yardımcı olursanız sevinirim. Sony Playstation 5 Digital Edition 825 GB + 2. PS5 DualSense (İthalatçı Garantili) - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Digital Edition 825 GB + 2. PS5 DualSense (İthalatçı Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bu Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1 Tb Oyun Konsolu 2. Dualsense (İTHALATÃI GARANTİLİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Slim model daha yeni daha ucuza beklersen Amazon'da ben Slim modeli 18.500'e aldım tek kolla yanına sıfır kol alsam bunlardan 2K daha ucuz gene bence bekle neredeyse her gün oyle bir indirim oluyor Amazon'da beklemem dersen attığımı al derim yada tek konsol al kolu ayri al
Cagatay2nd dedi: Atacağım siteden PS5 almayı düşünüyorum. Model kod falan sıkıntısı olan varmış. Bu attığımda bir sorun var mı yardımcı olursanız sevinirim. Sony Playstation 5 Digital Edition 825 GB + 2. PS5 DualSense (İthalatçı Garantili) - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Digital Edition 825 GB + 2. PS5 DualSense (İthalatçı Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bu Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1 Tb Oyun Konsolu 2. Dualsense (İTHALATÃI GARANTİLİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Slim model daha yeni daha ucuza beklersen Amazon'da ben Slim modeli 18.500'e aldım tek kolla yanına sıfır kol alsam bunlardan 2K daha ucuz gene bence bekle neredeyse her gün oyle bir indirim oluyor Amazon'da beklemem dersen attığımı al derim yada tek konsol al kolu ayri al
Cagatay2nd Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 75 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 Bu attığım satıcının değerlendirmeleri falan baya iyi. CFI 2000 serisindenmiş asya cihaz yazıyordu. Sorun olacağını düşünmem doğru mudur?
Bu attığım satıcının değerlendirmeleri falan baya iyi. CFI 2000 serisindenmiş asya cihaz yazıyordu. Sorun olacağını düşünmem doğru mudur?
3 373250 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 7 7 Eylül 2024 #5 İlk serilerde sıvı metal problemi vardı, bu seriden uzak dur. Son serilerde böyle bir sıkıntı yok. Biraz indirim kovalarken daha ucuza bulabilirsin.
İlk serilerde sıvı metal problemi vardı, bu seriden uzak dur. Son serilerde böyle bir sıkıntı yok. Biraz indirim kovalarken daha ucuza bulabilirsin.
Arwend Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 Yer Los Angeles, USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seslendirme Sanatçısı 7 Eylül 2024 #6 Slim.
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 7 Eylül 2024 #7 Hocam lütfen burası okul ortamı değil adam ciddi bir soru soruyor siz saçma sapan cevaplar yazıyorsunuz.
Hocam lütfen burası okul ortamı değil adam ciddi bir soru soruyor siz saçma sapan cevaplar yazıyorsunuz.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.320 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #8 Bulabiliyorsan fat kasa al sifir.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 7 Eylül 2024 #9 Rogturk dedi: Bulabiliyorsan fat kasa al sifir. Genişletmek için tıkla... Neden Slim değil de Fat? Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Sony Playstation 5 Slim 1tb Cd Versiyon Dual Sense Kol Türkçe Menü Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sony Playstation 5 Slim 1tb Cd Versiyon Dual Sense Kol Türkçe Menü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Rogturk dedi: Bulabiliyorsan fat kasa al sifir. Genişletmek için tıkla... Neden Slim değil de Fat? Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Sony Playstation 5 Slim 1tb Cd Versiyon Dual Sense Kol Türkçe Menü Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sony Playstation 5 Slim 1tb Cd Versiyon Dual Sense Kol Türkçe Menü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #10 Slim modelleri sorunsuz diye biliyorum. Bende slim kasa aldım, gayet memnunum.