Hangi model RTX 3060 alınmalı?

Tarkç

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
elektronik teknisyeni
Merhaba 3060 almak istiyorum gönlüm MSI almak ama malum pahalı Palit veya bunun gibi pek fazla bilinmeyen marka alsam sorun çıkarır mı? Bana tahminimce marka farklı PCB kalitesi vs etkiliyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Palit bilinmeyen bir marka değil. Gidip de Aliexpress'den markasını daha önce hiç duymadığınız bir kart alırsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz. Onun dışında Türkiye piyasasında öyle bilinmeyen bir marka pek yok. Yani sorun yaşayacağınızı sanmam, sadece soğutma kısmında değişiklikler olur. Mesela tek fanlı bir kart modeli ile 3 fanlı bir kart modeli arasında sıcaklık farkı olabilir.

Merhaba 3060 almak istiyorum gönlüm MSI almak ama malum pahalı Palit veya bunun gibi pek fazla bilinmeyen marka alsam sorun çıkarır mı? Bana tahminimce marka farklı PCB kalitesi vs etkiliyordur.

ROG STRIX almadıkça diğer markalar arasında 1-2 derece ve fiyat farkı olur alacaksan en üste oyna ROG STRIX al ama onun fiyatı da 3060 Ti fiyatına çıkıyor en iyisi 2 fanlı hangisi ucuz ise incelemelerine bak ve al az önce indirim köşesinde 3 fanlı Gigabyte modeli paylaştım onu da alabilirsiniz.

ROG STRIX almadıkça diğer markalar arasında 1-2 derece ve fiyat farkı olur alacaksan en üste oyna ROG STRIX al ama onun fiyatı da 3060 Ti fiyatına çıkıyor en iyisi 2 fanlı hangisi ucuz ise incelemelerine bak ve al az önce indirim köşesinde 3 fanlı Gigabyte modeli paylaştım onu da alabilirsiniz.
evet paylaştıgını gördüm markası pek duyulmayandı ondan bu konuyu actım teşekkürler :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı