Hangi model RX 9070 XT alınmalı?

Ben 9070 XT serisinde hotspot ve VRM, Memory sıcaklıklarında XFX mercury ve ASUS TUF'ın zirvede olduğunu biliyorum techspotta yapılan bir test karşılaştırmasında bu saydığım 2 linin yanına bile yaklaşamamış diğer modeller.
Özellikle VRM sıcaklıklarında bu söylediğim 2 model en serin çalışan 2 model gibi görünüyor.
Ve clock hızlarında neredeyse fark yok

Dosya Ekleri

• 2025-03-05-image.jpg
    399,3 KB · Görüntüleme: 310
Oyun sirasinda hot spot ve Memory sicakliklariniz nasıl hocam?

Memory sıcaklığı Max 80 derece gördüm genelde 77 derecede çalışıyor fakat fan yüzdesi olarak %28 de çalışıyor ufak bir fan ayarı yapılsa çok daha serin çalışır diye tahmin ediyorum bu arada kasam çok ufak ekran kartı zor sığdı içine ve sağı, solu ve arkası kapalı ekran kartı zor sığdı içine.

Asrcok taichi iyidir kutudan çıkarmadan neden iade etmek istediniz ki? 9070XT stokları bittiğinden dolayı fiyatı şu an gereksiz arttı stoklar yenilendiğinde ben eski haline döner diye düşünüyorum kısa bir süreliğine de olsa. Bence kartın herhangi bir sorunu yoksa iade etmenizi gerektiren bir sebepte yoktur.
Bana kalsa ben en ucuzu hangisiyse onu seçerdim

Hocam testlerde şunu fark ettim bilmiyorum ama en serin dediğiniz 2 model doğru ancak RPM değerleri de en yüksek o 2 model bu bir eksi midir artı mı.

Sadece testleri videoda ve kağıt üstünde canlı birileri çıkar mı diye sorayım dedim. Şu an evet bayağı yüksek bir fiyattan aldım ancak ücretini kendim vermediğim için çok önemli değildi benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…