Hangi modifiyeli Windows 10 en performanslı?

2 GB RAM ile ne oyunu oynuyorsun merak ettim? Ayrıca hepsini kullandım şu 1 hafta içerisinde en beğendiğim hız ve performans yönünden rekos 1709 0.4 sürümü oldu. Atlas, xos vs hepsini test ettim hiçbiri güzel değil. Atlas'da oyunlarda kasma bile oluyor. Uğraşmak istemediğim için LTSC 2021 21H2 kurdum isteğe bağlı güncelleştirmeler hariç tüm güncellemeleri yükledim Update üzerinden. Ekran kartı ve kulaklık sürücüsü hariç sürücü de kurmadım sistem şu an stabil çalışıyor. Bence Custom ISO yerine LTSC Windows kur. Bunlara Store da kurabiliyorsun bu arada.

En az 1809 olsun demiştim.

ReviOS.

4 veya 8 GB yapmayı düşünüyorum zaten konuda yazdığım gibi. (en çok önerilen AtlasOS olduğu için AtlasOS kurdum herkese teşekkürler.)

Türkçe yapabildin mi? Arayüzü ve RAM kullanımı nasıl.

Türkçe yapabildin mi? Arayüzü ve RAM kullanımı nasıl.

Dostum Türkçe olmuyor bu tarz sistemler de 1-2 tane vardı sanırım onlar da tam olmuyor zaten yarı Türkçe yarı İngilizce oluyor. Ayrıca RAM kullanımı fazla ben Atlas'ın 1803 ve 20H2 olanını kurdum denedim standart ISO ile format atılmış gibi pek bir değişiklik yok ve aşırı yavaş. 8 GB RAM'li sistem de denedim bu arada. En sonunda tekrardan orijinal LTSC 2021 kurdum geri. Hiçbiri stabil değil.

4 veya 8 GB yapmayı düşünüyorum zaten konuda yazdığım gibi. (en çok önerilen AtlasOS olduğu için AtlasOS kurdum herkese teşekkürler.)

Sen bilirsin.

Zaten dil tarafında sıkıntım yok İngilizce biliyorum (PC kullanacak kadar).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…