Hangi monitör modelini kullanıyorsunuz?

Gigabyte G24F-2.

Memnunum ama aylar once alirken 500 TL daha verip keske AOC 24G IPS olani alsaydim diyorum. Bunu dememin amacı memnun olmadigimdan degil, onun hoparlore ve biraz daha iyi renklere sahip olmasi.

AOC 24G2SPU/BK kullanıyorum tavsiye ederim ghosting sıfır derecede pivot gayet güzel ekran boyutu ideal ne küçük ne de tam büyük ebat olarak renkler aşırı canlı ve monitörle alakalı incelememe konudaki arkadaşlar bakabilir

Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF kullanıyorum ilk aldığım monitör kırık geldiği için iade parası ile mediamark mağazasından aldım çok şikayet edilen monitörlerden biri bir sıkıntısını görmedim ileride değiştiririm belki.

Model normalde kronik sorunlu fakat siz şanslı çıkmışsınız anlaşılan. En kısa zamanda değiştirmenizi öneririm.

Philips'in üstüne matara etiketi yapıştırdığım babamın internet kafeci arkadaşının hediye ettiği 70hz 1440x900 bir monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…