En ucuz HP X27i 8GC08AA 27" 4ms QHD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP X27i 8GC08AA 27" 4ms QHD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Memnunum ama aylar once alirken 500 TL daha verip keske AOC 24G IPS olani alsaydim diyorum. Bunu dememin amacı memnun olmadigimdan degil, onun hoparlore ve biraz daha iyi renklere sahip olmasi.
AOC 24G2SPU/BK kullanıyorum tavsiye ederim ghosting sıfır derecede pivot gayet güzel ekran boyutu ideal ne küçük ne de tam büyük ebat olarak renkler aşırı canlı ve monitörle alakalı incelememe konudaki arkadaşlar bakabilir
Merhaba öncelikle arkadaşlar tavsiye üzerine İtopya'dan başlıkta bahsettiğim AOC 24G2SPU/BK modelini forumdaki arkadaşlar sayesinde indirimden yakalayıp 4000 TL'ye aldım bununla ilgili bir inceleme göremediğim için kendi 1 aylık deneyimlerimi ve bildiğim kadarıyla anlatacağım. Kendi evimde...
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF kullanıyorum ilk aldığım monitör kırık geldiği için iade parası ile mediamark mağazasından aldım çok şikayet edilen monitörlerden biri bir sıkıntısını görmedim ileride değiştiririm belki.
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF kullanıyorum ilk aldığım monitör kırık geldiği için iade parası ile mediamark mağazasından aldım çok şikayet edilen monitörlerden biri bir sıkıntısını görmedim ileride değiştiririm belki.