Y
Yunusemre3456
Ziyaretçi
O kadar farka değmez. Armor al yeter.
İtopya güvenilir bir site bu arada.
3300 TL olani al, Gaming Z almana gerek yok. Yerinde olsam en ucuz 2070 hangisiyse piyasada onu alırım. Yıllardır dile getiriyoruz bu kadar ayni modelin pahalısını almaya gerek yok diye.
Itopya da güvenli bir sitedir.
Söz konusu MSI olunca bu konuda güvenirim zaten.Armor modeli inceleme (sıcaklık testleri ve ileri sayfalarda OC testleri var detaylı şekilde. Kart stock hızda 64 dereceyi geçmemiş stres altında.):MSI GeForce RTX 2070 Armor 8G review
Kartı kullanan bir arkadaşımızın yorumu: MSI RTX 2070 Armor alınır mı?
geçen baktığımda vardı ama kalmamış sanırım@Narayanna Yalnız stokta mı yok öyle yazıyor sanki![]()
O kadar farka değmez. Armor al yeter.
orada da 3.631,71 TL fiyatı be kardeşim ucuz değil kiİtopya.com güvenilir ama o ürün stokta yok yazıyor. İncehesap.com üzerinden alabilirsin.
Kardeş oradan daha ucuz yer bulamadım.Evet bende aynı düşünmeye başladım zaten
Söz konusu MSI olunca bu konuda güvenirim zaten.
MSI 1050 ti kullanıcısıyım zaten teşekkürler.
geçen baktığımda vardı ama kalmamış sanırım
vatanda da 3800 fiyatı ülkenin en pahalı kurumu arkadaş nasıl bir firma anlamadım.
kalmamış stoklarda güvenilir yer var mı başka ucuz satan
orada da 3.631,71 TL fiyatı be kardeşim ucuz değil ki
Kardeş oradan daha ucuz yer bulamadım.
Yanlış. Ekran kartının aynısı bende var 70 derece civarında her oyundaArmor modeli inceleme (sıcaklık testleri ve ileri sayfalarda OC testleri var detaylı şekilde. Kart stock hızda 64 dereceyi geçmemiş stres altında.):MSI GeForce RTX 2070 Armor 8G review
Kartı kullanan bir arkadaşımızın yorumu: MSI RTX 2070 Armor alınır mı?
O ileti ocak ayında yazıldı, şimdi ise haziran geldi neredeyse. Sıcaklıkların biraz yükselmesi normal ortam sıcaklığına bağlı olarak. Tabi klima kullanmıyorsanız.Yanlış. Ekran kartının aynısı bende var 70 derece civarında her oyunda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.