Mersinli33 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 1.078 Makaleler 2 Çözümler 5 5 Ekim 2019 #1 Kendime bir şeyler katmak için müzik aleti çalmayı öğrenmek istiyorum. Başlangıç için hangisi uydundur?
Kendime bir şeyler katmak için müzik aleti çalmayı öğrenmek istiyorum. Başlangıç için hangisi uydundur?
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 5 Ekim 2019 #2 En kolayı flüt ama sizin kabul edeceğinizi sanmam Hem notaları çok güzel öğretiyor hem öğrenmesi kolay.
En kolayı flüt ama sizin kabul edeceğinizi sanmam Hem notaları çok güzel öğretiyor hem öğrenmesi kolay.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2019 #3 Hocam bence önemli olan sizin hangi enstrümana ilgi duyduğunuzdur. Yani kimi gitar sever, kimi, piyano, kimi çello...
Hocam bence önemli olan sizin hangi enstrümana ilgi duyduğunuzdur. Yani kimi gitar sever, kimi, piyano, kimi çello...
Mersinli33 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 1.078 Makaleler 2 Çözümler 5 5 Ekim 2019 #4 Dragneel.99 dedi: Hocam bence önemli olan sizin hangi enstrümana ilgi duyduğunuzdur. Yani kimi gitar sever, kimi, piyano, kimi çello... Genişletmek için tıkla... Hepsine saygım sonsuz fakat kurs olmadan, kendi kendime evde öğrenebileceğim bir alet var mı diye sormuştum. Üstteki arkadaş flüt demiş...
Dragneel.99 dedi: Hocam bence önemli olan sizin hangi enstrümana ilgi duyduğunuzdur. Yani kimi gitar sever, kimi, piyano, kimi çello... Genişletmek için tıkla... Hepsine saygım sonsuz fakat kurs olmadan, kendi kendime evde öğrenebileceğim bir alet var mı diye sormuştum. Üstteki arkadaş flüt demiş...
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2019 #5 Mersinli33 dedi: Hepsine saygım sonsuz fakat kurs olmadan, kendi kendime evde öğrenebileceğim bir alet var mı diye sormuştum. Üstteki arkadaş flüt demiş... Genişletmek için tıkla... O zaman ben de org önerebilirim. Pek bir bilgim yok fakat zamanında bir enstrüman çalmayı çok istemiştim ve okulda çaldığımız melodikalardan nota olaylarına az çok aşina olduğum için org almak istiyordum.
Mersinli33 dedi: Hepsine saygım sonsuz fakat kurs olmadan, kendi kendime evde öğrenebileceğim bir alet var mı diye sormuştum. Üstteki arkadaş flüt demiş... Genişletmek için tıkla... O zaman ben de org önerebilirim. Pek bir bilgim yok fakat zamanında bir enstrüman çalmayı çok istemiştim ve okulda çaldığımız melodikalardan nota olaylarına az çok aşina olduğum için org almak istiyordum.