Hangi multiplayer servisi daha iyi?

Ditroyit

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımla beraber modlu MC oynamak istiyoruz ama teknik modlar kuracağımız için serverın şişmesinden korkuyoruz. Hangi multiplayer servisini öneririrsiniz? Aternos, Essential, e4MC gibi.

Hocam Essentials modunu kullanabilirsiniz aternos size 1 gb ram veriyo diye hatırlıyorum yani aternos çok kasar, essentials sizin raminizi kullanıyo diye biliyorum yani hanginizin rami daha yüksekse o kurabilir serveri.

Arkadaşımla beraber modlu MC oynamak istiyoruz ama teknik modlar kuracağımız için serverın şişmesinden korkuyoruz. Hangi multiplayer servisini öneririrsiniz? Aternos, Essential, e4MC gibi.

Google Cloud kullanmanızı öneririm size 3 ay boyunca kullanmanız için 300 dolar kredi veriyorlar. Alternatif olarak Microsoft Azure Cloud kullanabilirsin onlarda 100 dolar veriyorlar. Bu paralarla çok iyi makineler kiralayabilirsin ücretsiz olarak.

Bu da bir seçenek istediğinizi kullanabilirsiniz iyi oyunlar.
eyvallah hocam

Google Cloud kullanmanızı öneririm size 3 ay boyunca kullanmanız için 300 dolar kredi veriyorlar. Alternatif olarak Microsoft Azure Cloud kullanabilirsin onlarda 100 dolar veriyorlar. Bu paralarla çok iyi makineler kiralayabilirsin ücretsiz olarak.
hocam pek anlayamadım bunlar hosting servisleri mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı