Rigeliuss Decapat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 702 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CBÜ Mekatronik Mühendisi 22 Aralık 2024 #11 inventorman dedi: Son bir soru paybacka 158 tl vermekmi unbounda 84 tl unbound alirsam hitman serisinin tüm oyunlarınıda alacam Genişletmek için tıkla... Unbound + Hitman tabiki Hitman Absolution 1 dolar şuan kaçmaz yani.
inventorman dedi: Son bir soru paybacka 158 tl vermekmi unbounda 84 tl unbound alirsam hitman serisinin tüm oyunlarınıda alacam Genişletmek için tıkla... Unbound + Hitman tabiki Hitman Absolution 1 dolar şuan kaçmaz yani.
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #12 Direkt Unbound al o zaman.
inventorman Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #13 Rigeliuss dedi: Unbound + Hitman tabii ki Hitman Absolution 1 dolar şu an kaçmaz yani. Genişletmek için tıkla... xennard dedi: Direkt unbound al o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Rigeliuss dedi: Unbound + Hitman tabii ki Hitman Absolution 1 dolar şu an kaçmaz yani. Genişletmek için tıkla... xennard dedi: Direkt unbound al o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #14 inventorman dedi: Son bir soru paybacka 158 TL vermekmi unbounda 84 TL unbound alirsam Hitman serisinin tüm oyunlarınıda alacağım Genişletmek için tıkla... Ve Payback bazen çok daha ucuza düşüyor ben 30 TL verdim.
inventorman dedi: Son bir soru paybacka 158 TL vermekmi unbounda 84 TL unbound alirsam Hitman serisinin tüm oyunlarınıda alacağım Genişletmek için tıkla... Ve Payback bazen çok daha ucuza düşüyor ben 30 TL verdim.
inventorman Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #15 xennard dedi: Ve Payback bazen çok daha ucuza düşüyor ben 30 TL verdim. Genişletmek için tıkla... Hangi tarihte aldın.
xennard dedi: Ve Payback bazen çok daha ucuza düşüyor ben 30 TL verdim. Genişletmek için tıkla... Hangi tarihte aldın.
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 443 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #16 inventorman dedi: Hangi tarihte aldın. Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum ama EA App üstünden almıştım. 34 TL gibi bir fiyata düşmüştü ama bir daha düşer mi bilmem.
inventorman dedi: Hangi tarihte aldın. Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum ama EA App üstünden almıştım. 34 TL gibi bir fiyata düşmüştü ama bir daha düşer mi bilmem.
inventorman Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #17 xennard dedi: Tam hatırlamıyorum ama EA App üstünden almıştım. 34 TL gibi bir fiyata düşmüştü ama bir daha düşer mi bilmem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
xennard dedi: Tam hatırlamıyorum ama EA App üstünden almıştım. 34 TL gibi bir fiyata düşmüştü ama bir daha düşer mi bilmem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.226 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Aralık 2024 #18 inventorman dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dolara geçmeden önce o civara düşüyordu.
keke01 Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 83 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret 22 Aralık 2024 #19 inventorman dedi: Peki heat nasıldır veya görselde alına bilecek başka oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Heat'i PS5'te oynamıştım ve beğendim gayet güzel oyundu, onun dışında Payback de iyidir.
inventorman dedi: Peki heat nasıldır veya görselde alına bilecek başka oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Heat'i PS5'te oynamıştım ve beğendim gayet güzel oyundu, onun dışında Payback de iyidir.
inventorman Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #20 xennard dedi: Tam hatırlamıyorum ama EA App üstünden almıştım. 34 TL gibi bir fiyata düşmüştü ama bir daha düşer mi bilmem. Genişletmek için tıkla... Yalnız benim PC kaldırır mı GTX 1050 16 GB RAM. Intel Core i5 7. Nesil.
xennard dedi: Tam hatırlamıyorum ama EA App üstünden almıştım. 34 TL gibi bir fiyata düşmüştü ama bir daha düşer mi bilmem. Genişletmek için tıkla... Yalnız benim PC kaldırır mı GTX 1050 16 GB RAM. Intel Core i5 7. Nesil.