goktugbzf Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #1 Daha önce pek yarış oyunu oynamadım genelde bana sıkıcı geliyor. EA Play aldım ve burada Need for Speed serisi var. Sizce hangi oyunu oynamalıyım? Dosya Ekleri 232.PNG 405,5 KB · Görüntüleme: 112 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2023
Daha önce pek yarış oyunu oynamadım genelde bana sıkıcı geliyor. EA Play aldım ve burada Need for Speed serisi var. Sizce hangi oyunu oynamalıyım?
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.785 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 14 Temmuz 2023 #2 Yeni hiç bir NFS oyunu sarmadı beni. Most wanted 2012 hepsinden daha zevkli ve daha güzel.
B BirLaptopKullanıcısı Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 609 Çözümler 6 Yer Nottingham 14 Temmuz 2023 #3 En iyisi Most Wanted 2005 ama burada yok. O yüzden Payback.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.269 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #4 Unbound grafik olarak bana hoş gelmişti. Biraz böyle çocukça animasyon havası ve kovalamalar daha dolu geldi ama kütüphanenizde olduğu için istediğiniz zaman oynayabilirsiniz. Bu yüzden Payback derim. Daha sonra da Heat.
Unbound grafik olarak bana hoş gelmişti. Biraz böyle çocukça animasyon havası ve kovalamalar daha dolu geldi ama kütüphanenizde olduğu için istediğiniz zaman oynayabilirsiniz. Bu yüzden Payback derim. Daha sonra da Heat.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.956 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 14 Temmuz 2023 #5 goktugbzf dedi: Daha önce pek yarış oyunu oynamadım genelde bana sıkıcı geliyor. EA Play aldım ve burada Need for Speed serisi var. Sizce hangi oyunu oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Most Wanted hariç diğerlerini deneyimledim. En beğendiğim Heat oldu.
goktugbzf dedi: Daha önce pek yarış oyunu oynamadım genelde bana sıkıcı geliyor. EA Play aldım ve burada Need for Speed serisi var. Sizce hangi oyunu oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Most Wanted hariç diğerlerini deneyimledim. En beğendiğim Heat oldu.
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 14 Temmuz 2023 #6 Hot Pursuit alman yeterli olur.Bence aralarındaki en iyisi o.