Hangi Next Start TV Box alınmalı?

MKarahan

Decapat
Daha fazla  
Görseldeki ürün 32 GB olmasına rağmen 1.750 TL yazıyor, satıcı amazon.com. Sizce ürün farklı bir model olabilir mi? Bu cihazlar hakkında Pek bilgim yok, 8 GB olan stick cihazdan ucuz olduğu için sormak istedim. Benim için önemli olan hızlı ve kullanışlı olması. Eğer ürün doğruysa satın alacağım.

O cihazın ederi zaten 1750 TL, stick modeli sanırsam stok olmadığı için veya satıcı inisiyatifinden ötürü aşırı yüksek bir fiyattan konulmuş, box modelini alabilirsiniz.

@MKarahan, aynısını kullanıyorum memnunum.
Hocam media player yazıyor ürün başlığında. Tv box yazması gerekmez mi? Acaba aynısı mı yoksa farkli şeyler mi? Bir de tipi de farklı digerlerine göre.

O cihazın ederi zaten 1750 TL, stick modeli sanırsam stok olmadığı için veya satıcı inisiyatifinden ötürü aşırı yüksek bir fiyattan konulmuş, box modelini alabilirsiniz.
Hocam media player yazıyor ürün başlığında. Tv box yazması gerekmez mi? Acaba aynısı mı yoksa farkli şeyler mi? Bir de tipi de farklı digerlerine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…