Hangi NFS oyunu alınmalı?

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Çocukken sürekli NFS Underground 2 oynardım, sürüş dinamiğinden çok araçları modifiye etmek sarardı beni. Şimdi Steam'a baktım. NFS oyunlarına indirim gelmiş. Dediğim gibi sürüş dinamiği pek önemli değil. Hangisini almalıyım?

Payback veya Heat önerimdir. Sürüş dinamiği önemli değil diyip ben de Unbound'u almıştım ve 😂 tam bir hüsran. Fren mekaniği çok kötü, araba sanki önden mıhlanmış da anca dönüyor gibi bir şey.

@Starlink_0 peki hangisi daha iyi? Heat biraz daha güncel bir oyunmuş. Heat almayı düşünüyorum şuan.
Biraz daha hikaye arıyor iseniz Payback, direkt aksiyon olsun vs vs diyorsanız Heat. Benim şahsi tercihim Payback'den yanadır. Daha anlaşılır ve rahat akıyor bence. Forza oyunlarına da benzediği için grafik, kontrol olarak benim içim ona daha ısınık. YouTube'dan birkaç oynanış videosunu izleyebilirsiniz. Hangisi daha hoşunuza giderse onu alın. Sonuç olarak zevkler değişkendir.

@Starlink_0 Peki Forza Horizon 5 hakkında ne düşünüyorsunuz? Güzel bir indirim olursa onu almak daha mantıklı gibi.
Şu anda oyunu bitirmeme az kaldı. Gerek mekanikler, gerek haritası, gerek de grafikler olsun çok güzel. Ben şahsen Fh4 ve 5 için her zaman en dolu sürümünü almayı daha iyi buluyorum. Çünkü gerek yan maplar, arabalar vs güzel oluyor. Eğer bütçeniz el veriyor ise alabilirsiniz çok da güzel olur ama şimdilik Payback da en az 40-50 saat götürür her şeyini tamamlayarak. Forza Horizon 5'de, Payback kadar bir hikaye, aksiyon beklemeyin bu arada. Sadece görsel, işitsel güzellik ve daha fazla yarış havası var hepsi bu. Payback ise zaten polis kovalamacası - aksiyon tarzında. Hangisi size daha fazla hitap ediyor ise...vAyrıca daha Forza Horizon 5'in %50'den fazla indirime girdiğini de görmedim, büyük ihtimalle de girmez. İmkanlarınız ölçüsünde tartıp biçin hangisi size daha uygun geliyor ise onu yapınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı