cooper_flagg Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 118 8 Şubat 2025 #1 4 tech arasında kararsız kaldım: 1-Yeni sezon açık yeşil. 2-Eski sezon açık turuncu. 3-Eski sezon kayhverengi. 4-Eski sezon hardal rengi.
4 tech arasında kararsız kaldım: 1-Yeni sezon açık yeşil. 2-Eski sezon açık turuncu. 3-Eski sezon kayhverengi. 4-Eski sezon hardal rengi.
xyirx33 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 360 Çözümler 2 Yer Kocaeli/Körfez 8 Şubat 2025 #2 Hepsi kötü alırsan siyah al ama illa birini alacaksan açık turuncu.
Efe Kırgın Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 357 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #3 cooper_flagg dedi: 4 tech arasında kararsız kaldım: 1-Yeni sezon açık yeşil. 2-Eski sezon açık turuncu. 3-Eski sezon kayhverengi. 4-Eski sezon hardal rengi. Genişletmek için tıkla... Tech alma bence saydığın renklerin hepsi kötü
cooper_flagg dedi: 4 tech arasında kararsız kaldım: 1-Yeni sezon açık yeşil. 2-Eski sezon açık turuncu. 3-Eski sezon kayhverengi. 4-Eski sezon hardal rengi. Genişletmek için tıkla... Tech alma bence saydığın renklerin hepsi kötü
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.187 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #4 cooper_flagg dedi: 4 tech arasında kararsız kaldım: 1-Yeni sezon açık yeşil. 2-Eski sezon açık turuncu. 3-Eski sezon kayhverengi. 4-Eski sezon hardal rengi. Genişletmek için tıkla... Turkiyenin bitki ortusu oldu su techler. Direkt Tech alinmaz. Eski sezon hardal alin alacaksaniz.
cooper_flagg dedi: 4 tech arasında kararsız kaldım: 1-Yeni sezon açık yeşil. 2-Eski sezon açık turuncu. 3-Eski sezon kayhverengi. 4-Eski sezon hardal rengi. Genişletmek için tıkla... Turkiyenin bitki ortusu oldu su techler. Direkt Tech alinmaz. Eski sezon hardal alin alacaksaniz.