Wiro8 Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 211 11 Kasım 2022 #1 Merhaba dostlar, Node.js öğrenmek istiyorum. B1 seviyesinde ingilizcem var ve ingilizcemi ilerletmek istiyorum bu sebeple İngilizce bir kurs almak istiyorum. NodeJS - The Complete Guide (MVC, REST APIs, GraphQL, Deno) Master Node JS & Deno.js, build REST APIs with Node.js, GraphQL APIs, add Authentication, use MongoDB, SQL & much more! www.udemy.com Node.js, Express, MongoDB & More: The Complete Bootcamp 2023 Master Node by building a real-world RESTful API and web app (with authentication, Node.js security, payments & more) www.udemy.com Bu iki kurs arasında kaldım. Fakat büyük ihtimal ile üsttekini alacağım. Bilir kişilerden her türlü yorum ve tavsiyeye açığım.
Merhaba dostlar, Node.js öğrenmek istiyorum. B1 seviyesinde ingilizcem var ve ingilizcemi ilerletmek istiyorum bu sebeple İngilizce bir kurs almak istiyorum. NodeJS - The Complete Guide (MVC, REST APIs, GraphQL, Deno) Master Node JS & Deno.js, build REST APIs with Node.js, GraphQL APIs, add Authentication, use MongoDB, SQL & much more! www.udemy.com Node.js, Express, MongoDB & More: The Complete Bootcamp 2023 Master Node by building a real-world RESTful API and web app (with authentication, Node.js security, payments & more) www.udemy.com Bu iki kurs arasında kaldım. Fakat büyük ihtimal ile üsttekini alacağım. Bilir kişilerden her türlü yorum ve tavsiyeye açığım.
cumburlop1242 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #2 Üstteki daha çok oy almış onu alabilirsin.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 15 Aralık 2023 #4 @Wiro8 üstekini aldınız mı? Nasıl buldunuz, B1 ingilizceyle sorlandınız mı?
Wiro8 Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 211 16 Aralık 2023 #5 533388 dedi: @Wiro8 üstekini aldınız mı? Nasıl buldunuz, B1 ingilizceyle sorlandınız mı? Genişletmek için tıkla... yıllar oldu nodejs öğrenmekten vargeçip Flutter Dart öğrendim şuan mobil uygulama geliştiricisiyim
533388 dedi: @Wiro8 üstekini aldınız mı? Nasıl buldunuz, B1 ingilizceyle sorlandınız mı? Genişletmek için tıkla... yıllar oldu nodejs öğrenmekten vargeçip Flutter Dart öğrendim şuan mobil uygulama geliştiricisiyim
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 16 Aralık 2023 #6 Wiro8 dedi: Yıllar oldu Node.js öğrenmekten vargeçip Flutter dart öğrendim şu an mobil uygulama geliştiricisiyim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, neden Node.js'i biraktiniz?
Wiro8 dedi: Yıllar oldu Node.js öğrenmekten vargeçip Flutter dart öğrendim şu an mobil uygulama geliştiricisiyim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, neden Node.js'i biraktiniz?
MerakliMahmut Megapat Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 558 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #7 Flutter & Dart - The Complete Guide [2023 Edition] A Complete Guide to the Flutter SDK & Flutter Framework for building native iOS and Android apps www.udemy.com Bu kursu mu almıştınız acaba @Wiro8
Flutter & Dart - The Complete Guide [2023 Edition] A Complete Guide to the Flutter SDK & Flutter Framework for building native iOS and Android apps www.udemy.com Bu kursu mu almıştınız acaba @Wiro8
Wiro8 Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 211 17 Aralık 2023 #8 533388 dedi: Teşekkür ederim, neden Node.js'i biraktiniz? Genişletmek için tıkla... ne yaptığımı tam hatırlamıyorum. Ama sanırım direkt vazgeçmiştim öğrenmekten. MerakliMahmut dedi: Flutter & Dart - The Complete Guide [2023 Edition] A Complete Guide to the Flutter SDK & Flutter Framework for building native iOS and Android apps www.udemy.com Bu kursu mu almıştınız acaba @Wiro8 Genişletmek için tıkla... hayır Oyun ve Uygulama Akademisinde eğitim aldım. Sonrasında kendimi geliştirdim.
533388 dedi: Teşekkür ederim, neden Node.js'i biraktiniz? Genişletmek için tıkla... ne yaptığımı tam hatırlamıyorum. Ama sanırım direkt vazgeçmiştim öğrenmekten. MerakliMahmut dedi: Flutter & Dart - The Complete Guide [2023 Edition] A Complete Guide to the Flutter SDK & Flutter Framework for building native iOS and Android apps www.udemy.com Bu kursu mu almıştınız acaba @Wiro8 Genişletmek için tıkla... hayır Oyun ve Uygulama Akademisinde eğitim aldım. Sonrasında kendimi geliştirdim.