Galiba derdimi anlatamadım bende Game Ready kurulduğunu biliyorum ama sen son olan Game Ready sürümünde hata veriyor mavi ekran gibi gülümsememe işareti var sonra yeniden başlatıyor
Galiba derdimi anlatamadım bende Game Ready kurulduğunu biliyorum ama sen son olan Game Ready sürümünde hata veriyor mavi ekran gibi gülümsememe işareti var sonra yeniden başlatıyor
Galiba derdimi anlatamadım bende Game Ready kurulduğunu biliyorum ama sen son olan Game Ready sürümünde hata veriyor mavi ekran gibi gülümsememe işareti var sonra yeniden başlatıyor.
Driver Booster gibi programları kullanma. Sürücü geçmişinden Haziran 2020'nin sürücüsünü yüklemeyi dene. Önce bilgisayarındaki sürücüyü DDU ile kaldırmayı unutma ama.
Driver Booster gibi programları kullanma. Sürücü geçmişinden Haziran 2020'nin sürücüsünü yüklemeyi dene. Önce bilgisayarındaki sürücüyü DDU ile kaldırmayı unutma ama.
Driver Booster gibi programları kullanma. Sürücü geçmişinden haziran 2020'nin sürücüsünü yüklemeyi dene. Önce bilgisayarındaki sürücüyü DDU ile kaldırmayı unutma ama.