little horse
Picopat
Tek tıkla yanlış sürücüyü yükleyerek mavi ekran yiyebilirsiniz deseniz daha iyi olurmuş.Driver Booster adlı uygulamayı bilgisayarınıza yüklüyerek güncellenmemiş tüm sürücülerinizi tek tıkla güncelleyip kurabilirsiniz.
Bunu dene: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIAWindows 10
Intel sürücüsünü NVIDIA sürücüsünüyle beraber silmemeli yoksa ekranı açılmaz. Başta NVIDIA sürücüsünü halletsin sonra Intel sürücüsünü halletsin.Konuda denilenleri yaptın mı? DDU ile ekran kartı sürücünü kaldır.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Sonra önce Intel sürücünü yükle.
Support for Intel® Graphics
Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics.downloadcenter.intel.com
Sonra uygun NVIDIA sürücünü yükle. Yüklerken "temiz kurulum" tikini işaretle.
GeForce Driver Results | NVIDIA
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com
Herhangi bir hata alırsan, hatayı ekran görüntüsüyle birlikte yükle.
Driver Booster, Driver Pack Solution benzeri saçma sapan uygulamaların yanından bile geçme.
kardeş ben format attım dduya gerek yok ddu formattan önce etki etmemişti şuan bir önceki sürümü yükledim hata vermedi diğerini denemiycem yine mavi ekran veriyor ama denetim masası bu sürümde açılmıyor saçmalıkKonuda denilenleri yaptın mı? DDU ile ekran kartı sürücünü kaldır.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Sonra önce Intel sürücünü yükle.
Support for Intel® Graphics
Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics.downloadcenter.intel.com
Sonra uygun NVIDIA sürücünü yükle. Yüklerken "temiz kurulum" tikini işaretle.
GeForce Driver Results | NVIDIA
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com
Herhangi bir hata alırsan, hatayı ekran görüntüsüyle birlikte yükle.
Driver Booster, Driver Pack Solution benzeri saçma sapan uygulamaların yanından bile geçme.
NVİDİA DENETİM MASASIkardeş ben format attım dduya gerek yok ddu formattan önce etki etmemişti şuan bir önceki sürümü yükledim hata vermedi diğerini denemiycem yine mavi ekran veriyor ama denetim masası bu sürümde açılmıyor saçmalık
Bunu dene: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
Her sürücüyü yüklemeden önce eski sürücüyü kaldırıyor musun? Kaldırmıyorsan kaldırdıktan sonra yükle.
Intel sürücüsünü NVIDIA sürücüsünüyle beraber silmemeli yoksa ekranı açılmaz. Başta NVIDIA sürücüsünü halletsin sonra Intel sürücüsünü halletsin.
@ahmetysf099 Mavi ekran hatası alıyorsan, minidump dosyalarını paylaş.
Minidump Dosyalarını Paylaşın
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...www.technopat.net
Saçmalık senin yaptıklarında. Söyleneni hala yapmıyorsun. Sen format attıktan sonra eski tarihli bir sürücüyü Windows kendisi kuruyor zaten.
Önce Intel sürücüsünü, sonra da NVIDIA sürücüsünü söylediğim şekilde yükle.
Sonra Microsoft Store'dan NVIDIA Denetim Masası kendisi yükleniyor zaten.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...www.technopat.net
Saçmalık senin yaptıklarında. Söyleneni hala yapmıyorsun. Sen format attıktan sonra eski tarihli bir sürücüyü Windows kendisi kuruyor zaten.
@Unturned Intel sürücüsünü kaldır demedim. NVIDIA sürücüsünü yükleyince mavi ekran alıyorum dedi, onu kaldırmasını söyledim. Optimus kullanan sistemlerde önce Intel sürücüsü yüklenmeli.
@Unturned Intel sürücüsünü kaldır demedim. NVIDIA sürücüsünü yükleyince mavi ekran alıyorum dedi, onu kaldırmasını söyledim. Optimus kullanan sistemlerde önce Intel sürücüsü yüklenmeli.
MSI Afterburner ile oyun içi kullanımlarına bak. Zaten Intel kullansan aşırı düşük performans aldığından anlarsın.
Söylediklerimi yapsan zaten Microsoft Store'dan yükleyebileceksin.