Hangi operatör daha iyi?

Sizce hangisi daha iyi.

Turkcell.
Türk Telekom
Vodafone
BİMCELL
Pttcell
İle ve ilçeye göre değişiyor.

Bulunduğum ilde mesela Vodafone İnterneti direk çalışmıyor. Komple yok. Turkcell ise istikrarlı şekilde 50 Mbps verdiği için en iyi olan.
Türk Telekom ise 10-20mbps civarı, kapalı alanda 3-8'e düşebiliyordu.

Telefon ve SMS konusunda zaten iyi kötü hepsi iş yapıyor ama İnternet konusunda cidden çileler.

Ben önceden TT ve Vodafone kullandım şu an aktif olarak Turkcell kullanıyorum ve hayat kalitem değişti Vodafone sadece tünelde çekiyordu 5 diş şaka yapmıyorum aynı şekilde de asansörde çekiyordu saçma bir şekilde dışarıda 2 diş sabitti ve çok yavaş bir internet sağlıyordu.

TT Vodafone ye göre daha iyi.

İstanbul'da gibi şehirlerde yaşıyorsan bulunduğun konum merkeziyse, en ucuzu hangisiyse o, daha az çeken bir konumda isen turkcell genelde daha iyi ama o senin olduğun yere göre değişir.

Bizim orada Turkcell açık ara en iyisi fakat deprem gibi bir afet anında ülkenin tüm operatörleri kilitleniyor maalesef.

Gönül ister ki bu lanet şirketlere 1 kuruş dahi kazandırmayayım. Sundukları rezil servis ve fahiş fiyatlara rağmen en ufak depremde kilitleniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…