Hangi operatör ve tarifeye geçilmeli?

Selam, halihazırda Turkcell kullanmaktayım ve devam etmeyi düşünmüyor değilim ancak emin değilim. Turkcell'den çok ama çok memnunum ancak Türk Telekom tarafında aynı fiyatlara 30 GB internet, 2000 dakika, 1000 SMS sunarken Turkcell 16 GB internet, 1000 dakika ve 500 SMS sunmakta. Arada cidden aşırı büyük bir fark var. Vodafone tarafından hiç memnun olmadığım için söylemedim ama orada da aynı fiyata, 40 GB internet(20 GB'si Instagram, Twitch ve oyunlar vb.) 1000 dakika 250 SMS gibi bir tarife sunuluyor.

Genel olarak kullanım sağladığım sürede Vodafone hiç çekmiyor, Türk Telekom çekmiyor, Turkcell ise aşırı iyi çekiyordu ancak 2 yılı geçmiş süredir Türk Telekom kullanmıyorum, yaptıkları iyileştirmeleri duydum ancak deneyim sağlayamadım.

Siz ne öneriyorsunuz? Tarifeler belirttiğim gibi, aşağıda ayrı şekilde sunacağım tekrardan. Sizce kaliteden mahrum kalmayıp Turkcell'e devam mı etmeliyim yoksa risk alarak çok daha iyi seçenek sunan TT'ye geçiş mi yapmalıyım? Vodafone de olabilir ama emin değilim, en son ondan bıkarak Turkcell'e geçiş sağlamıştım çünkü. öneri ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Turkcell: 16 GB internet 1000 dakika 500 SMS veya 15 GB internet 1000 dakika 250 SMS + haftalık 5 GB + 2 aylık YT premium.
Türk Telekom: 30 GB internet 2000 dakika 1000 SMS veya 25 + 5(sosyal medya) GB internet 1500 dakika 250 SMS + YT premium.
Vodafone 20+20(sosyal medya, oyun) 1000 dakika 250 SMS + YT premium.

İfadeler: T21
Vodofone firmasını kafadan ele.

TT için faturasız hat alarak deneyebilirsin, nerede çekip çekmediği öğrenirsin.

Turkcell bariz en iyisi, para var dersen Turkcell'den devam et.

Turkcell'den Türk Telekom'a geçmiştim 2 sene önce, tavsiye ederim. Düşünebilirsiniz.

Türk Telekom kullanın 3 senedir kullanıyorum memnunum.

Vodofone firmasını kafadan ele.

TT için faturasız hat alarak deneyebilirsin, nerede çekip çekmediği öğrenirsin.

Turkcell bariz en iyisi, para var dersen Turkcell'den devam et.
Turkcell için dediğim gibi sıkıntı yok, belirttiğim tarifelerin hepsi aynı fiyat zaten. 5-10 lira oynuyor maksimum, hatta Turkcell daha ucuz. Sadece belirttiğim üzere Turkcell 16 GB gibi sunarken TT 30 GB gibi kullanım sunuyor, her şekilde daha iyi bir seçenek oluyor.

Tek problem çekiyor mu diye düşünüyordum, diğer arkadaşlar dahil bahsettiğiniz gibi bir problem yoksa Türk Telekom en mantıklı seçenek o zaman.

İfadeler: T21
Bence Hepsi Rezil Bizleri Sağılcak Koyun Gibi Görüyolar Ve Hepside Birbirinin Altyapısını Kullanıyo Danışıklı Dönüşüklüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…