Hangi oyun kolu alınmalı?

Bütçe
2000-3000

reei uzumaki

Hectopat
Daha fazla  
Fantech Nova Pro, Fantech Eos Pro, BigBigWon Gale Hall, BigBigWon Rainbow 2 Pro oyun kollarından hangisini tercih edersiniz? Veya sizin önereceğiniz oyun kolları neler olur? Genel olarak Forza, NFS, MotoGP tarzı yarış oyunları ve hikayeli oyunlarda kullanmayı düşünüyorum. bütçem 2000-3000 tl arası. Biraz aşabilirim bu bütçeyi. Önerileriniz neler olur? 8bitdo dışında önerilerde bulunursanız sevinirim.

Ben Xbox Controller öneriyorum. Diğer kontrolcüler hakkında pek bir fikrim yok. Belki hall-effect analoğu olanlar falan da vardır ama. Benim önerim bu yönde.

Gamesir cyclone 2 3000 TL'ye önerim olur, diğer konularda uzunca yazmıştım nedenlerini. O olmazsa da gamesir supernova olabilir

Bir kişi daha bunu önermiş bakacağım.

Ben Xbox Controller öneriyorum. Diğer kontrolcüler hakkında pek bir fikrim yok. Belki hall-effect analoğu olanlar falan da vardır ama. Benim önerim bu yönde.
Xbox'ı boykot dolayısıyla almamaya dikkat ediyorum. 8bitdo'yu da xbox ile işbirliği içinde olması dolayısıyla almak istemedim. yoksa özellik olarak gerçekten çok iyi bir gamepad'e benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…