Hangi oyunu almalıyım?

Ach_Master

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 gb ram
SSD veya HDD modeli
512 gb ssd
Ekran kartı
Nvıdıa Geforce 4050
İşlemci
İntel Core i7 13700 H
Öncelikle eskiden Call of Duty Black Ops 1'e kadar tüm CoD oyunlarını oynadım başka oynayamadım çünkü PC kaldırmıyordu ve hepsinde korsandı ve ekstradan Minecraft falan vardı. Şu an da elimde aşağıda özelliklerini verdiğim bilgisayar var ve artık korsan oynamıyorum Allah'a şükür (kamu spotu siz de bırakın sigara alkol kadar tehlikeli bir şey ama en tehlikelisi değil) şu anda ise hangi tür oyunu istediğimi bilmiyorum yani CoD istemiyor canım çünkü yıllardır oynadım ve sıkıldım yetti yani ama GTA da istemiyorum çünkü GTA 5 de oynadım ve bitirdim istediğim oyunu da bilmiyorum. Aklıma oyun da gelmiyor eskiden bir gün yeni bir PC alırsam bu oyunu oynayacağım şu oyunu oynayacağım derdim ve şu an da hiçbir oyun aklıma gelmiyor öncelikle oyun Online olsun ona lafım yok ancak sadece Online olmasın yani CS Valorant gibi falan olmasın rekabetçide olmasın oynuyorum zaten rekabetçi hikayeli aksiyonlu ama korku unsuru az olan (Last of Us gibi) olabilir ayrıca uzay temalı bildiğiniz güzel oyun varsa (Starfield gibi ama özgürlük veren bir oyun lazım)şimdi diyceksiniz ben hangi türü sevdiğimi aşağı yukarı biliyorum ama o türde oyun bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı