Harvey Specter Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 774 Çözümler 2 18 Ağustos 2022 #1 İnial kart kullanıyordum. Papara'ya geçmeye karar verdim. Sizce hangi kartı almalıyım? Aldığımdan kaç gün sonra gelir? Batman kart öneririr misiniz?
İnial kart kullanıyordum. Papara'ya geçmeye karar verdim. Sizce hangi kartı almalıyım? Aldığımdan kaç gün sonra gelir? Batman kart öneririr misiniz?
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2022 #2 Harvey Specter dedi: İnial kart kullanıyordum. Papara'ya geçmeye karar verdim. Sizce hangi kartı almalıyım? Aldığımdan kaç gün sonra gelir? Batman kart öneririr misiniz? Genişletmek için tıkla... Black en mantıklısı. Şahsen 15 gün içinde elim geçti.
Harvey Specter dedi: İnial kart kullanıyordum. Papara'ya geçmeye karar verdim. Sizce hangi kartı almalıyım? Aldığımdan kaç gün sonra gelir? Batman kart öneririr misiniz? Genişletmek için tıkla... Black en mantıklısı. Şahsen 15 gün içinde elim geçti.