Yunus456 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #1 Merhaba banka kartı olmayan Papara ininal vs. gibi kartların hangilerine döviz yatırılıyor, TL karşılığı olarak mı geliyor?
Merhaba banka kartı olmayan Papara ininal vs. gibi kartların hangilerine döviz yatırılıyor, TL karşılığı olarak mı geliyor?
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #2 Yunus456 dedi: Merhaba banka kartı olmayan Papara ininal vs. gibi kartların hangilerine döviz yatırılıyor, TL karşılığı olarak mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Döviz dediğiniz dolar, euro ise Papara'da var ama 18 yaş sınırı var diye biliyorum.
Yunus456 dedi: Merhaba banka kartı olmayan Papara ininal vs. gibi kartların hangilerine döviz yatırılıyor, TL karşılığı olarak mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Döviz dediğiniz dolar, euro ise Papara'da var ama 18 yaş sınırı var diye biliyorum.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.236 Çözümler 55 30 Nisan 2023 #3 Yunus456 dedi: Merhaba banka kartı olmayan Papara ininal vs. gibi kartların hangilerine döviz yatırılıyor, TL karşılığı olarak mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Yatırılmıyor. Bazı bankaların özel atmlerinde yatırılıyor. Ön ödemeli kartlar ile de döviz alım satımı kalktı diye biliyorum. Emin değilim. Son düzenleme: 30 Nisan 2023
Yunus456 dedi: Merhaba banka kartı olmayan Papara ininal vs. gibi kartların hangilerine döviz yatırılıyor, TL karşılığı olarak mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Yatırılmıyor. Bazı bankaların özel atmlerinde yatırılıyor. Ön ödemeli kartlar ile de döviz alım satımı kalktı diye biliyorum. Emin değilim.
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 30 Nisan 2023 #4 AnotherJourney dedi: Yayırılmıyor. Bazı bankaların özel atmlerinde yatırılıyor. Ön ödemeli kartlar ile de döviz alım satımı kalktı diye biliyorum. Emin değilim. Genişletmek için tıkla... Kalktı evet
AnotherJourney dedi: Yayırılmıyor. Bazı bankaların özel atmlerinde yatırılıyor. Ön ödemeli kartlar ile de döviz alım satımı kalktı diye biliyorum. Emin değilim. Genişletmek için tıkla... Kalktı evet
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #5 Ozan superapp Dolar ve euro alınıyor diye biliyorum.