Hangi parfüm alınır?

Lefrist

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Armani code.
Aqua'di gio profondo.
Boss bottled.
Bad boy cobalt

Öğrenciyim. Tek sıkımlık kurşunum var. Yurt dışından getirceteceğim 50£-70£ arasında bütçem var. Yukarıdakilerden hangisi daha iyi sizce?
Ya da başka öneriniz olursa beklerim.

Hocam bütçenizin yarısı kadar bir parfüm önereyim size madem Duty Free'den gelecek.
Türkiye'de resmi satışı olmayan sadece Duty Free 20 € parfüm reyonunda bulabileceğiniz ve Türkiye'de başka kimsede pişti olmayacağınız:
Paco Rabanne Paco, Silindirik bir kutu içerisinde Silindirik Metal şişede.

Hocam bütçenizin yarısı kadar bir parfüm önereyim size madem Duty Free'den gelecek.
Türkiye'de resmi satışı olmayan sadece Duty Free 20 € parfüm reyonunda bulabileceğiniz ve Türkiye'de başka kimsede pişti olmayacağınız:
Paco Rabanne Paco, Silindirik bir kutu içerisinde Silindirik Metal şişede.
Almanya da yok sanırım dediğiniz yer. Kuzenim getirecek.

Armani code.
Aqua'di gio profondo.
Boss bottled.
Bad boy cobalt.

Öğrenciyim. Tek sıkımlık kurşunum var. Yurt dışından getirceteceğim 50£-70£ arasında bütçem var. Yukarıdakilerden hangisi daha iyi sizce?
Ya da başka öneriniz olursa beklerim.

Hepsi birbirinden güzel parfümler tek armani code bilmiyorum aralarından önerim kendimce*
1-bad boy cobalt normal bad boy serilerinden farklı olarak çok daha güzel bir koku ben beğendim açıkçası.
2-boss bottled klasik bir koku çoğu kızın beğendiği bir koku günlük olarak güzel.
3-acqua di gio (bana kalırsa bir tık pahalı yani o kadar para vermek istemem ama güzel bir koku)

Ben Bargello 709 kullanıyorum kız arkadaşımda kokuyu beğendi ve kız tanıdıklarımda koku ağır ama güzel dedi. Eğer ciddi bir buluşma için parfüm arıyorsan 709 Bargello, Fresh olsun diyorsan 685 Bargello olabilir ama kararsız kalırsanız deneyip almak daha iyi.

Almanya da yok sanırım dediğiniz yer. Kuzenim getirecek.
Hocam havayolu ile gelecek ise havalimanında, karayolu ile gelecekse gümrük sınır kapılarında Duty Free mevcuttur. Sizin tercih ettiğiniz parfümler de orada yüksek oranda daha uygun fiyatlı olacaktır.

Kışlık mı alacaksınız? Seçtiğiniz parfümler farklı çünkü Boss Bottled kalıcı değil. Armani Code revize edilip tekrar piyasaya sunuldu eh bir koku.
İzmir de bizim için artık iki mevsim var gibi. Yaz ve kış. Biliyorum her mevsime ayrı parfümler almak en doğrusu ama bütçem tek kurşuna el veriyor. İkisinin ortası olabilirse...

İzmir de bizim için artık iki mevsim var gibi. Yaz ve kış. Biliyorum her mevsime ayrı parfümler almak en doğrusu ama bütçem tek kurşuna el veriyor. İkisinin ortası olabilirse...
Hocam garanti riske etmeden bence direk İnvictus alın 4 mevsimlik bir koku kör alışa uygun. Bleu de Chanel de önerebilirim.
Düzeltme; Jean Paul Gaultier Le Beau öneririm kesinlikle orada ki fiyatları bilmiyorum fakat üçünden ben Le Beau yu alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı