Hangi parfüm seçilmeli?

graphic

Kilopat
Merhaba, çok parfüm kullanan biri değilim eskiden jill sander kullanıyordum koku iyi ama kalıcılık yok gibi bir şey uzun zaman sonra kör alış yaparak diyor Sauvage aldım bana çok ağır geldi kokusu tam beğenmedim ama kaliteli bir şey olduğu belli ona lafım yok. Dünden beri araştırıyorum 3 parfüm arasında gidip geliyorum bu 3 marka parfümü daha önce kullananlar yorum yaparsa sevinirim fresh bir esinti parfümde kesin olması lazım bence...

1- nishane - hacivat.
2- xerjoff - naxos.
3- yves saint laurent.

Dipnot: Kullandığınız veya farklı önereceğiniz marka varsa söylemeyin bu 3 parfüm özelinde yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence armani stronger with you intensely al kullanıyorum fresh bir parfüm.

Bence armani stronger with you intensely al kullanıyorum fresh bir parfüm.

Hocam ya adı karıştırdınız ya da fresh ne demek onu bilmiyorsunuz. Swy tatlı vanilyalı hafiften odunsuluk olan bir parfüm. Fresh parfümlere ck One Versace Eros tarzında yeşil elma nane notalatı olan ferahlatıcı parfümlere denir.

Yazdığın modeller içinde fresh olan Nishane Hacivat ve kendisi tam bir narenciye bombası ama daha çok sıcak ayların parfümü. Naxos ise gurme işi bir tık ağır sayılabilecek kış parfümüdür.

Yazdığın modeller içinde fresh olan Nishane Hacivat ve kendisi tam bir narenciye bombası ama daha çok sıcak ayların parfümü. Naxos ise gurme işi bir tık ağır sayılabilecek kış parfümüdür.

yves saint laurent bende bunu tercih ettim zaten

Üçü arasından ben naxos derdim. Muscent'ten aldığım naxos'u kullanıyorum şu an zaten. Koku bana göre muhteşem, yayılım ve kalıcılığı çok iyi değil fakat bende ki daha kasım üretimi o yüzden de olabilir.

Ağır koku istemiyorsan naxos'u yüksek ihtimal beğenmeyeceksin. Kışlık baharatlı güzel bir koku. Fresh bir parfüm arıyorsan, Limmensite, God of fire gibi muadil parfümleri mağazadan deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…