noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.932 Çözümler 1 28 Eylül 2023 #21 AhmetHamza26 dedi: Evet hocam imza, CS2 çıktı ama hâla kapsüller kalkmadı. Sizce ne zaman kalkar? Genişletmek için tıkla... Valla bende bilmiyorum hocam.
AhmetHamza26 dedi: Evet hocam imza, CS2 çıktı ama hâla kapsüller kalkmadı. Sizce ne zaman kalkar? Genişletmek için tıkla... Valla bende bilmiyorum hocam.
S SacXe Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 307 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #22 noskillmert dedi: Vallahi bende bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ucuza kapsülleri nereden alabiliriz.
noskillmert dedi: Vallahi bende bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ucuza kapsülleri nereden alabiliriz.
A Alihan190 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #23 Şuanda 350 tllik çıkartma var baya düştü son günlerde satmalımıyım beklemelimiyim diper çıkartmalar içinde geçerli
Şuanda 350 tllik çıkartma var baya düştü son günlerde satmalımıyım beklemelimiyim diper çıkartmalar içinde geçerli
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 27 Ekim 2023 #24 Steam'de şu an indirim mevcut. O yüzden skin fiyatları düştü. Oyun almak isteyen herkes itemlerini elden çıkarmaya çalışıyor. Ben olsam satmaz, tutardım.
Steam'de şu an indirim mevcut. O yüzden skin fiyatları düştü. Oyun almak isteyen herkes itemlerini elden çıkarmaya çalışıyor. Ben olsam satmaz, tutardım.