Hangi playstation3 oyununu alıyım ?

• Konuyu başlatan Shura
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.529

Hangisi daha güzel ?

• The Last Of Us

Oy: 15 65,2%
  • Beyond Two Souls

Oy: 2 8,7%
  • God Of War 3

Oy: 2 8,7%
  • God Of War 4

Oy: 4 17,4%

• Oy verenlerin toplamı
    23
S

Shura

Ziyaretçi
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Bayramdan sonra 2 adet oyun alacağım. Bunlardan birisi kesinlikle gran turismo 6 olacak ama ikinci oyunuma karar veremedim. Sizce hangisini almalıyım ? Hangisi daha zevkli ?

Gta 5 alın, 1 yıl boyunca başka da oyun almayın. O size fazlasıyla yeter.

Gta 5 bende var. Online oynuyorum . Gerçekten çok zevkli. Ama ps3 ü 3-4 hafta önce satın aldığım için ilk oyunum da Gta 5 oldu. Ps3 ün tadını daha iyi çıkarmsk için bir kaç oyun satın almak istiyorum.

Yukarıdaki seçenekler arasından tabi ki TLOU. Single modu için yorum yapmaya gerek yok, multiplayer modu da oldukça başarılı.

Kesinlikle Beyond Two Souls al. Hiç bir oyuna benzemez, emin ol. Sanki bir sinema filminde başrol oynuyorsun gibi . The Last Of Us' ta olur. O da harika bir oyun.

Son düzenleme:
Gta v bende zaten var. Ama şimdi de Beyond Two Sould ile The Last Of Us arasında kaldım. Ama The Last Of Us bana daha yakın gibi . Birde söyle bir durum var , The Last Of Us ve Gran Turismo 6 yı 154 tl ye alıcam. Bende şuan 140 tl var bayramda da 100 tl felan verirler toplam 240 tl oluyor . Oyun satan yerle biraz pazarlık yapsam 240 tl ye 3 oyunu da alırım ama değermi . Beyond Two Souls için. Yeni çıkacak PES 15 veya fifa 15 ile bilrikte bir dualshock daha alıp abimle felanmı oynasam ? Hangisini tavsiye edersiniz ?

Arkadaşların veya abinle oynamak istersen multiplayer olarak Fifa veya PES tercihin olabilir. Fakat ilerlemeli bir oyun istersen The Last Of Us veya Beyond Two Souls seç. Youtube'dan gameplay videolarına bak, az çok fikir edinirsin . Bu tamamen senin zevkine kalmış bir şey .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…