Hangi playstation3 oyununu alıyım ?

• Konuyu başlatan Shura
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.523

Hangisi daha güzel ?

• The Last Of Us

Oy: 15 65,2%
  • Beyond Two Souls

Oy: 2 8,7%
  • God Of War 3

Oy: 2 8,7%
  • God Of War 4

Oy: 4 17,4%

• Oy verenlerin toplamı
    23
Arkadaşların veya abinle oynamak istersen multiplayer olarak Fifa veya PES tercihin olabilir. Fakat ilerlemeli bir oyun istersen The Last Of Us veya Beyond Two Souls seç. Youtube'dan gameplay videolarına bak, az çok fikir edinirsin ;). Bu tamamen senin zevkine kalmış bir şey :).

İzledim. Ama ikisi arasında kaldım :D . Çoğunluk The Last Of Us diyor, onu alacağım. Demekki güzel :D .

Tamamen senin tercihin :). The Last Of Us ve Beyond Two Souls (etkisinde kaldığım tek oyun) gerçekten benim Playstation 3'te oynadığım en harika oyunlardır. Fakat yukarıda da yazdığım gibi arkadaş çevrenle veya akrabalarla vakit geçirmek için PES, FIFA alabilirsin ;). Seçenekler bunlar. Genelde herkes belirli oyunları söylemiş ;).

Tamamen senin tercihin :). The Last Of Us ve Beyond Two Souls (etkisinde kaldığım tek oyun) gerçekten benim Playstation 3'te oynadığım en harika oyunlardır. Fakat yukarıda da yazdığım gibi arkadaş çevrenle veya akrabalarla vakit geçirmek için PES, FIFA alabilirsin ;). Seçenekler bunlar. Genelde herkes belirli oyunları söylemiş ;).

Belki sonra bir daha oyun alırsam beyond ile pes-fifa alırım. Bir de grand turismo 6 da çok oyunculu oynanıyor değilmi ?

Evet bende var oynuyorum gayette eğlenceli :). Tabii ki bir de bendeki gibi G27 varsa keyfin 10 kat artar :D. Araba yarışları (simülasyon desek daha doğru olur) Gran Turismo, Euro Truck Simulator, NFS Shift, LFS, iRacing, rFactor serileri direksiyonla oynamadan tadı çıkmayacak oyunlardır. Tabii ki herkese G27 alın demek hadsizlik olur. Ama bu oyunları oynamak için en az Logitech Driving Force GT gibi kaliteli bir direksiyon olması gerekir ;).

Evet bende var oynuyorum gayette eğlenceli :). Tabii ki bir de bendeki gibi G27 varsa keyfin 10 kat artar :D. Araba yarışları (simülasyon desek daha doğru olur) Gran Turismo, Euro Truck Simulator, NFS Shift, LFS, iRacing, rFactor serileri direksiyonla oynamadan tadı çıkmayacak oyunlardır. Tabii ki herkese G27 alın demek hadsizlik olur. Ama bu oyunları oynamak için en az Logitech Driving Force GT gibi kaliteli bir direksiyon olması gerekir ;).

Haklısın aslında. G27 felan olsa iyi olurda daha ps3 ü zar zor aldırdım G27 yi almazlar :D . mecbur ds3 ile oyniyacağım :D . Ebay dan Amazon dan 250-300 tl ye felan gelmez değilmi :D .

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı