A Abdullah UÇAR Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2014 #11 byanigli dedi: İngilizce biliyorsan eğer, Deitel & Deitel How To Programming C. Genişletmek için tıkla... O kadar ileri düzeyde ingilizcem yok türkçe var mı iyi bir ders ?
byanigli dedi: İngilizce biliyorsan eğer, Deitel & Deitel How To Programming C. Genişletmek için tıkla... O kadar ileri düzeyde ingilizcem yok türkçe var mı iyi bir ders ?
byanigli Hectopat Katılım 3 Ocak 2014 Mesajlar 543 Yer İzmir, Turkey, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek student of software engineering 21 Haziran 2014 #12 Bilmiyorum türkçe kaynaklardan. Ama ben yardımcı olabilirim.
A Abdullah UÇAR Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2014 #13 byanigli dedi: Bilmiyorum türkçe kaynaklardan. Ama ben yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Size zahmet vermeyeyim.
byanigli dedi: Bilmiyorum türkçe kaynaklardan. Ama ben yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Size zahmet vermeyeyim.
Melih Kaan ÖZKAN Hectopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 82 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2014 #14 C, c++ C# bunları sırayla öğren. Neden bu diller. Bu diler bütün platformların ortak dilidir.
A Abdullah UÇAR Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2014 #15 Melih Kaan ÖZKAN dedi: C, c++ C# bunları sırayla öğren. Neden bu diller. Bu diler bütün platformların ortak dilidir. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz bir rehber videosu var mı ?
Melih Kaan ÖZKAN dedi: C, c++ C# bunları sırayla öğren. Neden bu diller. Bu diler bütün platformların ortak dilidir. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz bir rehber videosu var mı ?
byanigli Hectopat Katılım 3 Ocak 2014 Mesajlar 543 Yer İzmir, Turkey, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek student of software engineering 22 Haziran 2014 #16 Abdullah UÇAR dedi: Size zahmet vermeyeyim. Genişletmek için tıkla... Zaten Akademisyenlik düşünüyorum. Zahmet değil katkı sağlamış olursun
Abdullah UÇAR dedi: Size zahmet vermeyeyim. Genişletmek için tıkla... Zaten Akademisyenlik düşünüyorum. Zahmet değil katkı sağlamış olursun
A Abdullah UÇAR Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2014 #17 byanigli dedi: Zaten Akademisyenlik düşünüyorum. Zahmet değil katkı sağlamış olursun Genişletmek için tıkla... Seve seve katkı sağlarım o zaman
byanigli dedi: Zaten Akademisyenlik düşünüyorum. Zahmet değil katkı sağlamış olursun Genişletmek için tıkla... Seve seve katkı sağlarım o zaman
TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 8 Mart 2020 #18 E nasıl katkı sağladınız?