picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 741 Çözümler 7 Yer İzmir 13 Eylül 2022 #1 Merhaba, Unreal Engine ile kendi yaptığım bir haritada bir oyun fikrim var. Nereden harita tasarlayabilirim, hangi program ile? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2022
Merhaba, Unreal Engine ile kendi yaptığım bir haritada bir oyun fikrim var. Nereden harita tasarlayabilirim, hangi program ile?
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.173 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #2 Unreal Engine ile de harita tasarlayabilirsin.
picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 741 Çözümler 7 Yer İzmir 13 Eylül 2022 #3 Veli1026 dedi: Unreal Engine ile de harita tasarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Blender diye bir program ile de yapıldığını duydum aralarında fark var mı?
Veli1026 dedi: Unreal Engine ile de harita tasarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Blender diye bir program ile de yapıldığını duydum aralarında fark var mı?
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.173 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #4 picarean dedi: Blender diye bir program ile de yapıldığını duydum aralarında fark var mı? Genişletmek için tıkla... Seçenek çok ama Blender ve türevleri fazlasıyla ustalaşma ister. UE'den farklı bir yazılımdır ve Blender'dan yapacağınız projeyi UE'ye taşırken de türlü zorluklarla karşılaşabilirsiniz.
picarean dedi: Blender diye bir program ile de yapıldığını duydum aralarında fark var mı? Genişletmek için tıkla... Seçenek çok ama Blender ve türevleri fazlasıyla ustalaşma ister. UE'den farklı bir yazılımdır ve Blender'dan yapacağınız projeyi UE'ye taşırken de türlü zorluklarla karşılaşabilirsiniz.