Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 28 Ağustos 2021 #11 Mehmet Ali Kırımlı dedi: Direkt bakmadım sadece biraz olsun merakımı dindirebilmek ve mantığını anlamak için açmıştım. Genişletmek için tıkla... Sorun yok, merakınızı giderin tabii ki. Sadece dili öğrenmeden direkt projelere atılmayın demek istemiştim.
Mehmet Ali Kırımlı dedi: Direkt bakmadım sadece biraz olsun merakımı dindirebilmek ve mantığını anlamak için açmıştım. Genişletmek için tıkla... Sorun yok, merakınızı giderin tabii ki. Sadece dili öğrenmeden direkt projelere atılmayın demek istemiştim.
M Mehmet Ali Kırımlı Decapat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 46 28 Ağustos 2021 #12 Anladığım kadarıyla PHP verileri derleyip düzenlemeyle ilgili yani benim admin panele attığım bir fotoğrafı veyahut yazıyı sayfaya entegre etmeyle alakalı Ecmel dedi: Sorun yok, merakınızı giderin tabii ki. Sadece dili öğrenmeden direkt projelere atılmayın demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
Anladığım kadarıyla PHP verileri derleyip düzenlemeyle ilgili yani benim admin panele attığım bir fotoğrafı veyahut yazıyı sayfaya entegre etmeyle alakalı Ecmel dedi: Sorun yok, merakınızı giderin tabii ki. Sadece dili öğrenmeden direkt projelere atılmayın demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 28 Ağustos 2021 #13 Mehmet Ali Kırımlı dedi: Anladığım kadarıyla PHP verileri derleyip düzenlemeyle ilgili yani benim admin panele attığım bir fotoğrafı veyahut yazıyı sayfaya entegre etmeyle alakalı. Genişletmek için tıkla... Kısa anlamda evet, böyle diyebiliriz. Sizin admin panelinde eklediğiniz içerikleri entegre edecek dil PHP.
Mehmet Ali Kırımlı dedi: Anladığım kadarıyla PHP verileri derleyip düzenlemeyle ilgili yani benim admin panele attığım bir fotoğrafı veyahut yazıyı sayfaya entegre etmeyle alakalı. Genişletmek için tıkla... Kısa anlamda evet, böyle diyebiliriz. Sizin admin panelinde eklediğiniz içerikleri entegre edecek dil PHP.
M Mehmet Ali Kırımlı Decapat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 46 28 Ağustos 2021 #14 Ecmel dedi: Kısa anlamda evet, böyle diyebiliriz. Sizin admin panelinde eklediğiniz içerikleri entegre edecek dil PHP. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler bilginizi benimle paylaştığınız ve yardımcı olduğunuz için.
Ecmel dedi: Kısa anlamda evet, böyle diyebiliriz. Sizin admin panelinde eklediğiniz içerikleri entegre edecek dil PHP. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler bilginizi benimle paylaştığınız ve yardımcı olduğunuz için.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 28 Ağustos 2021 #15 Mehmet Ali Kırımlı dedi: Tamamdır çok teşekkürler bilginizi benimle paylaştığınız ve yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, her zaman. Aklınıza bir konu takıldığı zaman konu açabilirsiniz, forumun amacı bu zaten. İyi forumlar dilerim.
Mehmet Ali Kırımlı dedi: Tamamdır çok teşekkürler bilginizi benimle paylaştığınız ve yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, her zaman. Aklınıza bir konu takıldığı zaman konu açabilirsiniz, forumun amacı bu zaten. İyi forumlar dilerim.
M Mehmet Ali Kırımlı Decapat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 46 28 Ağustos 2021 #16 Ecmel dedi: Rica ederim, her zaman. Aklınıza bir konu takıldığı zaman konu açabilirsiniz, forumun amacı bu zaten. İyi forumlar dilerim. Genişletmek için tıkla... İyi forumlar
Ecmel dedi: Rica ederim, her zaman. Aklınıza bir konu takıldığı zaman konu açabilirsiniz, forumun amacı bu zaten. İyi forumlar dilerim. Genişletmek için tıkla... İyi forumlar
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.761 Makaleler 63 Çözümler 478 28 Ağustos 2021 #17 Snowist dedi: Python. Genişletmek için tıkla... PHP, ASP, JSP varken Python söylemezsin ya?
M Mehmet Ali Kırımlı Decapat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 46 28 Ağustos 2021 #18 Ecmel dedi: Rica ederim, her zaman. Aklınıza bir konu takıldığı zaman konu açabilirsiniz, forumun amacı bu zaten. İyi forumlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sizi son bir soruyla rahatsız etsem. XML Hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da XML Nedir? Ne işe yarar?
Ecmel dedi: Rica ederim, her zaman. Aklınıza bir konu takıldığı zaman konu açabilirsiniz, forumun amacı bu zaten. İyi forumlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sizi son bir soruyla rahatsız etsem. XML Hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da XML Nedir? Ne işe yarar?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.761 Makaleler 63 Çözümler 478 28 Ağustos 2021 #19 XML ve JSON olarak 2'ye ayrılır. Bunlar tek web programlama değil, masaüstü, mobil yazılımlar dahil olmak üzere, veri aktarma ve veri değiştirme için bir arabirim diyebiliriz.
XML ve JSON olarak 2'ye ayrılır. Bunlar tek web programlama değil, masaüstü, mobil yazılımlar dahil olmak üzere, veri aktarma ve veri değiştirme için bir arabirim diyebiliriz.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 28 Ağustos 2021 #20 Mehmet Ali Kırımlı dedi: Peki hocam sizi son bir soruyla rahatsız etsem. XML Hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da XML Nedir? Ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... @300319 açıklamış benden önce. Teşekkür ederiz.
Mehmet Ali Kırımlı dedi: Peki hocam sizi son bir soruyla rahatsız etsem. XML Hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da XML Nedir? Ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... @300319 açıklamış benden önce. Teşekkür ederiz.