Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 8 Ocak 2020 #11 İyi bir üniversiteden kapabilecekleriniz 90 100K arası alan bir üniversiteden alamayacağınız için derslerinize çalışın derim.
İyi bir üniversiteden kapabilecekleriniz 90 100K arası alan bir üniversiteden alamayacağınız için derslerinize çalışın derim.
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 8 Ocak 2020 #12 Python öğrenebilirsin.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #13 Dediğinizi 9 ve ya 10. sınıfta yapsaydınız daha iyi olabilirdi. Java HTML CSS Python'a bakabilirsiniz.
Dediğinizi 9 ve ya 10. sınıfta yapsaydınız daha iyi olabilirdi. Java HTML CSS Python'a bakabilirsiniz.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.689 Makaleler 1 Çözümler 81 8 Ocak 2020 #14 Bosa ugrasiyorsun, 100K lik universiteye girecegine ya komple oturup yazilim ogren alayli ol, ya da dersine calisip 10K ve ustu yerlere gitmeye calis.
Bosa ugrasiyorsun, 100K lik universiteye girecegine ya komple oturup yazilim ogren alayli ol, ya da dersine calisip 10K ve ustu yerlere gitmeye calis.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 8 Ocak 2020 #15 bitwise dedi: Bosa ugrasiyorsun, 100K lik universiteye girecegine ya komple oturup yazilim ogren alayli ol, ya da dersine calisip 10K ve ustu yerlere gitmeye calis. Genişletmek için tıkla... 10K altı iyi yerler de var. Ama derslerine çalışmak birinci önceliği olmalı.
bitwise dedi: Bosa ugrasiyorsun, 100K lik universiteye girecegine ya komple oturup yazilim ogren alayli ol, ya da dersine calisip 10K ve ustu yerlere gitmeye calis. Genişletmek için tıkla... 10K altı iyi yerler de var. Ama derslerine çalışmak birinci önceliği olmalı.
S samsepi0l Kilopat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 39 8 Ocak 2020 #16 bitwise dedi: Bosa ugrasiyorsun, 100K'lik universiteye girecegine ya komple oturup yazilim ogren alayli ol, ya da dersine calisip 10K ve ustu yerlere gitmeye calis. Genişletmek için tıkla... Sektörde diplomasız olmak hoş bir şey değil. Süleyman Demirel üniversitesi bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. ODTÜ İTÜ gibi yerleri kazanamadıktan sonra diğerlerinin arasında pek bir fark yok zaten.
bitwise dedi: Bosa ugrasiyorsun, 100K'lik universiteye girecegine ya komple oturup yazilim ogren alayli ol, ya da dersine calisip 10K ve ustu yerlere gitmeye calis. Genişletmek için tıkla... Sektörde diplomasız olmak hoş bir şey değil. Süleyman Demirel üniversitesi bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. ODTÜ İTÜ gibi yerleri kazanamadıktan sonra diğerlerinin arasında pek bir fark yok zaten.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 8 Ocak 2020 #17 samsepi0l dedi: Sektörde diplomasız olmak hoş bir şey değil. Süleyman Demirel üniversitesi bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. ODTÜ İTÜ gibi yerleri kazanamadıktan sonra diğerlerinin arasında pek bir fark yok zaten. Genişletmek için tıkla... Gitmeyi düşündüğün üniversitenin hocalarına bakabilirsin. Eğitim aldıkları yerleri, yurt dışı deneyimlerinin olup olmadıklarını, yaptıkları çalışmaları, doktora ya da makalelerini araştır. Ama yine de kendini şartlama. En iyisi için çalış hep.
samsepi0l dedi: Sektörde diplomasız olmak hoş bir şey değil. Süleyman Demirel üniversitesi bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. ODTÜ İTÜ gibi yerleri kazanamadıktan sonra diğerlerinin arasında pek bir fark yok zaten. Genişletmek için tıkla... Gitmeyi düşündüğün üniversitenin hocalarına bakabilirsin. Eğitim aldıkları yerleri, yurt dışı deneyimlerinin olup olmadıklarını, yaptıkları çalışmaları, doktora ya da makalelerini araştır. Ama yine de kendini şartlama. En iyisi için çalış hep.