Hangi programlama dilinde ilerlemeli ?

Hangisi

  • C, C++, Arduino çalışıp kışın okulda işlediklerini devam ettir.

    Oy: 2 40,0%
  • Yazın SQL, ASP.Net, DW, WF'yi bitirip kışın C, C++, Arduino çalış.

    Oy: 3 60,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    5
Katılım
19 Şubat 2015
Mesajlar
1.073
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Okulda web tasarım göreceğiz, 11'e geçtim. ASP.net, DW, WF, SQL göreceğiz. Ben ileride web tasarımcı olmayacağım. C, C++, Arduino seviyorum. İlerleyeceğim alan robot programlama, sistem programlama, yapay zeka olabilir. Günde 4 saat ders çalışıyorum, 4 saat de programlama çalışıcam ama neye calışsam bilmiyorum.
  1. C, C++, Arduino çalışıp kışın okulda işlediklerini devam ettir.
  2. Yazın SQL, ASP.Net, DW, WF'yi bitirip kışın C, C++, Arduino çalış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ASP.Net falan çalışıp okul için iyi bir hazırlık yap. Okul başlayınca derslerine yönelik ağırlık vermeye çalış. Boş kaldıkça C ve diğer diller ile ilgilenirsin. Ama tavsiyem çok fazla dil ile çalışmaman. Bazı diller üzerine yoğunlaş. Uzmanlaşmaya çalış. Başarılar dilerim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı