Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 7 Kasım 2020 #11 Kerem00 dedi: C#, keşke cross-platform çalışsa. Süslü parantez bulundurmadığı için ve yavaş çalıştığı için Python'u sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, en çok süslü parantez konusunda. Süslü parantez önemli
Kerem00 dedi: C#, keşke cross-platform çalışsa. Süslü parantez bulundurmadığı için ve yavaş çalıştığı için Python'u sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, en çok süslü parantez konusunda. Süslü parantez önemli
yokedicioguz Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 771 Çözümler 2 7 Kasım 2020 #12 Python'dan başka programlama dilimi varmış ya
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.479 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 7 Kasım 2020 #13 HolyC. Candır can.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #14 Kerem00 dedi: Bir boşluk fazladan bıraktığınız için syntax hatası verebiliyor Python. Ayrıca aşırı yavaş bir dil. C++ ve Python ile aynı algoritmada asal sayı hesaplayan program yazdım. C++ işi 2 saniyede bitirirken Python işi 1 dakika 6 saniyede bitirdi. Genişletmek için tıkla... Biri satır satır okur diğeri tam Fark buradan anlaşılıyor bence. Bir de C++ Mid-Level(galiba) Python High-Level bir dil.
Kerem00 dedi: Bir boşluk fazladan bıraktığınız için syntax hatası verebiliyor Python. Ayrıca aşırı yavaş bir dil. C++ ve Python ile aynı algoritmada asal sayı hesaplayan program yazdım. C++ işi 2 saniyede bitirirken Python işi 1 dakika 6 saniyede bitirdi. Genişletmek için tıkla... Biri satır satır okur diğeri tam Fark buradan anlaşılıyor bence. Bir de C++ Mid-Level(galiba) Python High-Level bir dil.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 7 Kasım 2020 #15 O projede hangisi işimi en iyi görecekse o. En çok haşır neşir olduğum C# şu ana kadar, o yüzden daha rahat ediyorum sadece, o kadar. Ama sevmediğiniz bir dil var mı diye sorarsanız o zaman Python diyebilirim, gerçi öğrenmek zorunda kalacağım gibi katılacağım bir projeden ötürü.
O projede hangisi işimi en iyi görecekse o. En çok haşır neşir olduğum C# şu ana kadar, o yüzden daha rahat ediyorum sadece, o kadar. Ama sevmediğiniz bir dil var mı diye sorarsanız o zaman Python diyebilirim, gerçi öğrenmek zorunda kalacağım gibi katılacağım bir projeden ötürü.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 7 Kasım 2020 #16 JavaScript şuanlık favorim çünkü onunla uğraşıyorum. Hele bi' EBA puan hilesini yapmayı tamamlayayım, Java öğrenmeye başlayacağım.
JavaScript şuanlık favorim çünkü onunla uğraşıyorum. Hele bi' EBA puan hilesini yapmayı tamamlayayım, Java öğrenmeye başlayacağım.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 7 Kasım 2020 #17 Sırayla JS, PHP, Ruby ve Crystal.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 7 Kasım 2020 #18 Zurnadürüm dedi: Biri satır satır okur diğeri tam. Fark buradan anlaşılıyor bence. Bir de C++ Mid-Level(galiba) Python High-Level bir dil. Genişletmek için tıkla... Satır satır okur demek yerine birisi yorumlanan(Python) diğeri ise derlenen(C++) dil demek daha doğru olur.
Zurnadürüm dedi: Biri satır satır okur diğeri tam. Fark buradan anlaşılıyor bence. Bir de C++ Mid-Level(galiba) Python High-Level bir dil. Genişletmek için tıkla... Satır satır okur demek yerine birisi yorumlanan(Python) diğeri ise derlenen(C++) dil demek daha doğru olur.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #19 Kerem00 dedi: Satır satır okur demek yerine birisi yorumlanan(Python) diğeri ise derlenen(C++) dil demek daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Aynen. Unuttum galiba
Kerem00 dedi: Satır satır okur demek yerine birisi yorumlanan(Python) diğeri ise derlenen(C++) dil demek daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Aynen. Unuttum galiba
N nilelle Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #20 C. C#'tan daha özgür hissettiriyor.Algoritma öğretmeyi daha başarılı yapıyor.