yasinbmt00 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 Insanlar neyi neden kullanir diye fikir edinmek icin sorulmus bir soru, bu arada cok fazla C++ yazmak isteyen gordum, sebebi oyun programlama. Mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2023
Insanlar neyi neden kullanir diye fikir edinmek icin sorulmus bir soru, bu arada cok fazla C++ yazmak isteyen gordum, sebebi oyun programlama. Mi?
PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 31 Temmuz 2023 #2 yasinbmt00 dedi: Insanlar neyi neden kullanir diye fikir edinmek icin sorulmus bir soru, bu arada cok fazla C++ yazmak isteyen gordum, sebebi oyun programlama. Mi? Genişletmek için tıkla... C++ doğru kişinin ellerinde ise, diğer yüksek seviyeli dillerin aksine çok daha yüksek performans verir. Özellikle bellek yönetimi konusu... Konu oyun olunca buda bir hayli önemli oluyor tabi.
yasinbmt00 dedi: Insanlar neyi neden kullanir diye fikir edinmek icin sorulmus bir soru, bu arada cok fazla C++ yazmak isteyen gordum, sebebi oyun programlama. Mi? Genişletmek için tıkla... C++ doğru kişinin ellerinde ise, diğer yüksek seviyeli dillerin aksine çok daha yüksek performans verir. Özellikle bellek yönetimi konusu... Konu oyun olunca buda bir hayli önemli oluyor tabi.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 31 Temmuz 2023 #3 Microsoft Small Basic. Sade, basit, hoş, küçük boyutlu ve kullanışlı. Son düzenleme: 31 Temmuz 2023