Hangi proteini kullanmalı?

700853

Centipat
Arkadaşlar okula giderken hep dışarıdan yerdim yapabildiğim kadar da kardiyo yapmaya çalışırdım ama yine de yağlandım artık okula yemek götürmeye karar verdim. Sıcak bir şehirde yaşadığım için kış olsa bile yemeklerde sıkıntı olur diye korkuyorum. Bir kez yaşadım çünkü pirinçunu götürmeye karar verdim yanında da protein kaynağı olarak protein tozu kullanacaktım ama laktoza karşı sıkıntım olduğunu öğrendim. Şişkinlik hazımsızlık yapıyor ondan dolayı hangi protein kaynağını kullanmalıyım? Düşündüğüm şu protein iyi midir sizce? Yorumlarınızı bekliyorum.
Ürün: En İyi Bezelye Proteini Tozu (PEA Protein) Markası

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi markayı kullandın daha önce. Kalitesiz wheyler hazımsızlık yapabiliyor. Bezelye proteini almanı önermem. Aminoasit profili kötü.

Kanka ailem destek çıkmıyor bütçem aylık 4bin (günlük 200 sadece okul günleri)harclığım yani öğün yerine bunu kullanacağım ilk öğünümü kendim yapıyorum sandviç yapıyorum 30TL'ye yapıyorum öğlen öğünümü kendim yapacağım akşam yemeğide tavuk yapıyorum 500 gram öğlen 95 TL kalıyor ne yapabilirm protein oranı yüksek (diyetteyim) önceden mysupplement, run nut kullandım run nutrition bayağı kötüydü. Mysupplementde ishal yaptı bayağı.

Kanka ailem destek çıkmıyor bütçem aylık 4bin (günlük 200 sadece okul günleri)harclığım yani öğün yerine bunu kullanacağım ilk öğünümü kendim yapıyorum sandviç yapıyorum 30TL'ye yapıyorum öğlen öğünümü kendim yapacağım akşam yemeğide tavuk yapıyorum 500 gram öğlen 95 TL kalıyor ne yapabilirm protein oranı yüksek (diyetteyim) önceden mysupplement, run nut kullandım run nutrition bayağı kötüydü. Mysupplementde ishal yaptı bayağı.

Run zaten dandik, mysupplement ishal yaptıysa bigjoy alabilirsiniz içinde ek olarak enzim ilavesi var çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı