Alperen Çankaya Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 Proteinocean'dan protein almak istiytorum ama çikolata ve bisküvi aromaları arasında kararsız kaldım. Ekte verdiğim seti almayı düşünüyorum. İlk defa supplement kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Proteinocean Fıtness Paketi - Çikolata Ahududu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2024
Proteinocean'dan protein almak istiytorum ama çikolata ve bisküvi aromaları arasında kararsız kaldım. Ekte verdiğim seti almayı düşünüyorum. İlk defa supplement kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Proteinocean Fıtness Paketi - Çikolata Ahududu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bunediyo Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 648 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 Alperen Çankaya dedi: Proteinocean'dan protein almak istiytorum ama çikolata ve bisküvi aromaları arasında kararsız kaldım. Ekte verdiğim seti almayı düşünüyorum. İlk defa supplement kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Proteinocean Fıtness Paketi - Çikolata Ahududu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... İlk defa içicekseniz çikolata iyi olur hafif yoğun tadı yok ama bisküvinin var.
Alperen Çankaya dedi: Proteinocean'dan protein almak istiytorum ama çikolata ve bisküvi aromaları arasında kararsız kaldım. Ekte verdiğim seti almayı düşünüyorum. İlk defa supplement kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Proteinocean Fıtness Paketi - Çikolata Ahududu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... İlk defa içicekseniz çikolata iyi olur hafif yoğun tadı yok ama bisküvinin var.
cyclincer Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 549 1 Aralık 2024 #3 bisküvilisi normal bisküvi gibi düşünme ağır bir bisküvi tadı geliyo şekerli olanlar değil petibör gibi değil aklına o gelmesin içmek için değil de tariflere gider daha çok ama çikolatasıyla mocha bile yapabilirsin
bisküvilisi normal bisküvi gibi düşünme ağır bir bisküvi tadı geliyo şekerli olanlar değil petibör gibi değil aklına o gelmesin içmek için değil de tariflere gider daha çok ama çikolatasıyla mocha bile yapabilirsin
mhmt_6 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 Çikolata.