brs.97
Kilopat
PS Plus essential'da sadece ayda 3 oyun veriyor tavsiye etmiyorum geriye kaldı iki paket.Yeni bir PS5 kullanıcısıyım genelde FC24 ile zaman geçireceğim fakat siz hangi PS Plus'u önerirsiniz en dolusu ile en boşu arasında yıllıkta 800 lira oynuyor sanırım.

Evet, extra alırsanız o oyunu oynayabilirsiniz aboneliginiz boyunca.Bu extra yazısı psplusta extra seçilirse oyunun ücretsiz olacağı anlamınamı geliyor.
Evet hocam. Üyeliğiniz boyunca sınırsız o oyunu oynayabilirsiniz.Bu extra yazısı psplusta extra seçilirse oyunun ücretsiz olacağı anlamınamı geliyor.
Evet hocam zaten yazımda yazıyor.Extranın daha üst paketi alınması durumundada oynanabiliyor değil mi
Cüzdan gibi bir yer yok. Birşey almaya karar verirseniz kartla girmeniz lazım.bir de PS5 de Trendyol cuzdan gibi bir yer var mı para yukleyip bekletebilecegimiz yoksa sadece oyun alirken kart mi girip alıyoruz bakiye gözükmüyor mu
Paket alınca yükseltebilirsiniz ama paketin fiyatına gelir hocam yani mantıksız öyle yapmak.son olarak da en düşük paketi alıp indirim bitmeden yükseltebiliyor muyum?
Siz hangi paketi kullanıyorsunuz ?PS Plus essential'da sadece ayda 3 oyun veriyor tavsiye etmiyorum geriye kaldı iki paket.
PS Plus extra'da oyun kataloğu var içinde 400 oyundan fazla oyun var.
PS Plus deluxe ise extra'da olduğu gibi oyun kataloğu var ve klsaikler kataloğu var. Klasikler kataloğunda eski oyunlar var. Birde oyun deneme sürümü var. Bazı oyunları satın almadan önce deneyebilirsin. Tabi bu deneyim sınırsız değil. Oyuna göre değişiyor ama genel olarak 1-3 saat bir oyunu deneyebilirsin.
Extra'da ve Deluxe'de olan oyun kataloğu- PlayStation Plus oyunları | A’dan Z’ye tüm oyun kataloğu oyunları, klasikler katalog, deneme sürümleri ve daha fazlası | PlayStation
Burda hangi paket size daha uygun seçebilirsiniz. Burda paketlerin farkları var.

PlayStation®Plus | İndirilecek ve oynanacak yüzlerce oyun, PlayStation klasikleri, oyun deneme sürümleri ve daha fazlası
Bir Essential, Extra ya da Premium üyelik planında PlayStation Plus’a katılın ve yüzlerce PS4 ile PS5 oyununa, çevrimiçi çok oyunculu oyunlara, klasikler kataloğuna, özel indirimlere ve daha fazlasına erişin.www.playstation.com
Şuan da black friday indirimleri var ve PS Plus'ta indirime girdi. PS Plus alacaksanız şimdi alın bu fiyatlara almak imkansız hale gelecek.
Extra kullanıyorum hocam. Klasikler kataloğuna baktığım zaman istediğim oyun olmayınca extra aldım.Siz hangi paketi kullanıyorsunuz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.