Bu extra yazısı psplusta extra seçilirse oyunun ücretsiz olacağı anlamınamı geliyor.
Benim hatam kusura bakmayın. Extra ile Deluxe karıştırdım.

Son düzenleme: 

Bu extra yazısı psplusta extra seçilirse oyunun ücretsiz olacağı anlamınamı geliyor.
GOW ragnarok'ta deluxe yazıyor hocam. Extra yazmıyor. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.God of War: Ragnarök'da da extra var
Tüm yazılanlar oynanabilir olmuyor mesela God of War: Ragnarök'da da extra var ama oyunun 2 saatini oynayabiliyoruz deneme sürümü gibi bir şey yani. Oyunun sayfasına girip bakmak gerek.
Extra kullanıyorum hocam. Klasikler kataloğuna baktığım zaman istediğim oyun olmayınca extra aldım.
Hocam ps5'ten klasikler kataloğuna bakabilirsiniz. Sizin hoşunuza giden bir oyun varsa PS Plus Deluxe alın.En yüksek versiyonla arasında 150 lira var bilemedim.
Tek farkı o mudurExtra kullanıyorum hocam. Klasikler kataloğuna baktığım zaman istediğim oyun olmayınca extra aldım.
Birde oyun deneme sürümleri var. İlk attığım mesajda yazdım zaten. Başka fark yok.Tek farkı o mudur
Rica ederim hocam. Hayırlı olsunExtrayı aldım teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.