E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 23 Kasım 2023 #11 brs.97 dedi: Bu extra yazısı psplusta extra seçilirse oyunun ücretsiz olacağı anlamınamı geliyor. Genişletmek için tıkla... Benim hatam kusura bakmayın. Extra ile Deluxe karıştırdım. Son düzenleme: 23 Kasım 2023
brs.97 dedi: Bu extra yazısı psplusta extra seçilirse oyunun ücretsiz olacağı anlamınamı geliyor. Genişletmek için tıkla... Benim hatam kusura bakmayın. Extra ile Deluxe karıştırdım.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Kasım 2023 #12 Ed1tH dedi: God of War: Ragnarök'da da extra var Genişletmek için tıkla... GOW ragnarok'ta deluxe yazıyor hocam. Extra yazmıyor. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
Ed1tH dedi: God of War: Ragnarök'da da extra var Genişletmek için tıkla... GOW ragnarok'ta deluxe yazıyor hocam. Extra yazmıyor. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 23 Kasım 2023 #13 Ed1tH dedi: Tüm yazılanlar oynanabilir olmuyor mesela God of War: Ragnarök'da da extra var ama oyunun 2 saatini oynayabiliyoruz deneme sürümü gibi bir şey yani. Oyunun sayfasına girip bakmak gerek. Genişletmek için tıkla... Bazen hatadan mıdır bilmem Extra yazıyordu hatta şaşırıyordum nasıl Extra diye. Kusura bakmayın benim hatam.
Ed1tH dedi: Tüm yazılanlar oynanabilir olmuyor mesela God of War: Ragnarök'da da extra var ama oyunun 2 saatini oynayabiliyoruz deneme sürümü gibi bir şey yani. Oyunun sayfasına girip bakmak gerek. Genişletmek için tıkla... Bazen hatadan mıdır bilmem Extra yazıyordu hatta şaşırıyordum nasıl Extra diye. Kusura bakmayın benim hatam.
brs.97 Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 99 23 Kasım 2023 #14 Dexter_ Morgan dedi: Extra kullanıyorum hocam. Klasikler kataloğuna baktığım zaman istediğim oyun olmayınca extra aldım. Genişletmek için tıkla... En yüksek versiyonla arasında 150 lira var bilemedim.
Dexter_ Morgan dedi: Extra kullanıyorum hocam. Klasikler kataloğuna baktığım zaman istediğim oyun olmayınca extra aldım. Genişletmek için tıkla... En yüksek versiyonla arasında 150 lira var bilemedim.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Kasım 2023 #15 brs.97 dedi: En yüksek versiyonla arasında 150 lira var bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ps5'ten klasikler kataloğuna bakabilirsiniz. Sizin hoşunuza giden bir oyun varsa PS Plus Deluxe alın.
brs.97 dedi: En yüksek versiyonla arasında 150 lira var bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ps5'ten klasikler kataloğuna bakabilirsiniz. Sizin hoşunuza giden bir oyun varsa PS Plus Deluxe alın.
brs.97 Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 99 23 Kasım 2023 #16 Dexter_ Morgan dedi: Extra kullanıyorum hocam. Klasikler kataloğuna baktığım zaman istediğim oyun olmayınca extra aldım. Genişletmek için tıkla... Tek farkı o mudur
Dexter_ Morgan dedi: Extra kullanıyorum hocam. Klasikler kataloğuna baktığım zaman istediğim oyun olmayınca extra aldım. Genişletmek için tıkla... Tek farkı o mudur
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Kasım 2023 #17 brs.97 dedi: Tek farkı o mudur Genişletmek için tıkla... Birde oyun deneme sürümleri var. İlk attığım mesajda yazdım zaten. Başka fark yok.
brs.97 dedi: Tek farkı o mudur Genişletmek için tıkla... Birde oyun deneme sürümleri var. İlk attığım mesajda yazdım zaten. Başka fark yok.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Kasım 2023 #19 brs.97 dedi: Extrayı aldım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Hayırlı olsun
brs.97 dedi: Extrayı aldım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Hayırlı olsun