Hangi PS3 alınmalı?

Eskidi ve artık güçsüz belli başlı oyunları oynatır ancak yeni çıkan oyunları oynayamazsın.

Hocam yeni oyunlar zaten ilgimde olsa PS3 almayı düşünmezdim.

Eskidi ve artık güçsüz belli başlı oyunları oynatır ancak yeni çıkan oyunları oynayamazsın.

PC varsa niye PS'ye para veriyorsunuz?

Hocam çünkü RPCS3 vs. pek de iyi çalışmıyor bilgisayarımda ve eski oyunları oynamak istiyorum.

Dostum bu konsolu alan adam bunu biliyor diye tahmin ediyorum yeni oyunların PS3'e çıkmasını beklemezsin zaten güçsüz kısmına gelirsek bu konsola artık oyun çıkmıyor ve oynayabileceğin saysız mükemmel oyun var piyasası çok uygun bunun yanı sıra PS2 oyunlarını da destekliyor belli başlı dediğin oyunlar neler sen bu konsolla GoW Ragnarok falan mı oynamayı düşünüyorsun.

Hocam yeni oyunlar zaten ilgimde olsa PS3 almayı düşünmezdim.

Hocam çünkü RPCS3 vs. pek de iyi çalışmıyor bilgisayarımda ve eski oyunları oynamak istiyorum.
Tamam keşke böyle belirtseydiniz evet alınır. Hatta PS4'e göre çok daha makul olacaktır.

Çok şükür anlayan birisi çıktı. Şu ilanlardan birini netleştirip alsam da rahat rahat otursam.

Slim almanızı öneririm daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…