Hangi PS5 alınmalı?

FroZe35

Picopat
Daha fazla  
Selamlar hayırlı günler dilerim. PS5 alma planım var fakat seçim veya doğru yeri bulamıyorum. Slim almayı düşündüm fakat CD ile uğraşmak istemiyorum. Standart olanı mantıklı gibi. PS Store var ve uygun fakat blue ray olanı gördüm hem CD'li hem de PS Store'u mevcut. Fikirlerinizi ve satın alabileceğim güvenli bir yer önerilerinizi bekliyorum.

Selamlar hayırlı günler dilerim. PS5 alma planım var fakat seçim veya doğru yeri bulamıyorum. Slim almayı düşündüm fakat CD ile uğraşmak istemiyorum. Standart olanı mantıklı gibi. PS Store var ve uygun fakat blue ray olanı gördüm hem CD'li hem de PS Store'u mevcut. Fikirlerinizi ve satın alabileceğim güvenli bir yer önerilerinizi bekliyorum.
Slim CD'li al Pro almak istemiyorsan tabii.

Slim CD'li al Pro almak istemiyorsan tabii.

Pro'nun fiyat farkı cok fazla ve çok büyük bir fark da göremedim nasıl olsa arada sırada oynayacağız. Slim sadece CD ile çalışıyor diye biliyorum hatalıysam düzeltin ben CD ile uğraşmak istemem tabii ki kullanırım ama sadece CD'ye bağlı kalmak istemiyorum o yüzden standart modeli seçtim onda PS Store var indirip oynayabilirsin dediler.

Slim. Cd veya digital keyfine kalmış

Pro'nun farkını GTA 6 gibi oyunlar çıktığında görürsün. Ama tabii finansal yönden seni aşıyorsa Slim alabilirsin.

Slim de CD harici internet ile indirip oynayamıyorum sanırım normal standart modelinde sanırım internet ile indirip oynama şansı var hatalıysam düzeltin artı olarak sürücülü alırsam CD ile de oynama şansım var sanırım

Pro'nun fiyat farkı cok fazla ve çok büyük bir fark da göremedim nasıl olsa arada sırada oynayacağız. Slim sadece CD ile çalışıyor diye biliyorum hatalıysam düzeltin ben CD ile uğraşmak istemem tabii ki kullanırım ama sadece CD'ye bağlı kalmak istemiyorum o yüzden standart modeli seçtim onda PS Store var indirip oynayabilirsin dediler.
Netleştireyim hocam. Slim ile Fat kasa arasında ufak tefek farklar var. 1 tb olanı alırsan 125 gb depolama farkı çıkartılabilir CD okuyucuyu ve daha hafif bir kasa var Slim'de. Yani dijital Slim alırsan sonra CD okuyucu ekleyebiliyorsun Fat kasada bu yok zaten fati eleyin bir manası da yok. Slim'i hangi model alırsanız alın CD okuyucu varsa CD de kullanırsınız Store da kullanırsınız fark etmez o.

Slim de CD harici internet ile indirip oynayamıyorum sanırım normal standart modelinde sanırım internet ile indirip oynama şansı var hatalıysam düzeltin artı olarak sürücülü alırsam CD ile de oynama şansım var sanırım
Dijital cihaz olması her türlü dezavantaj hocam. CD okuyucu olsa da dijitali kullanırsın ama dijital cihazda CD kullanamazsın.

Netleştireyim hocam. Slim ile fat kasa arasında ufak tefek farklar var. 1 TB olanı alırsan 125 GB depolama farkı çıkartılabilir CD okuyucuyu ve daha hafif bir kasa var Slim'de. Yani dijital Slim alırsan sonra CD okuyucu ekleyebiliyorsun fat kasada bu yok zaten fati eleyin bir manası da yok. Slim'i hangi model alırsanız alın CD okuyucu varsa CD de kullanırsınız Store da kullanırsınız fark etmez o.

Dijital cihaz olması her türlü dezavantaj hocam. CD okuyucu olsa da dijitali kullanırsın ama dijital cihazda CD kullanamazsın.

Düşündüğüm ürün bu hem CD ile hem de internetten indirip oyun oynayabilirim değil mi yanlış değilim. Bir arkadaş Slim modellerinde dijital olarak oyun oynayamazsın sadece CD ile olur demiş idi.

Düşündüğüm ürün bu hem CD ile hem de internetten indirip oyun oynayabilirim değil mi yanlış değilim. Bir arkadaş Slim modellerinde dijital olarak oyun oynayamazsın sadece CD ile olur demiş idi.
Arkadaşınız bilmeden konuşmuş öyle birşey yok. CD okuyucu zaten ayrı bile satılan birşey. CD'li sürüm almanız her türlü avantaj.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı