Hangi PS5 kodlu PS5 alınmalı?

non4me

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, CFI 2016 ve CFI 12 serisi hakkında arada kaldım sizce hangi seriyi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

1. CFI-2016:
    • İlk çıkan PS5 modeli.
    • Genellikle daha az üretim hatası bildirilmiş.
    • Bazı kullanıcılar, bu modelin daha dayanıklı olduğunu belirtmiştir.
  2. CFI-12:
    • Daha yeni bir versiyon.
    • Genellikle daha iyi soğutma sistemine sahip olduğu söyleniyor.
    • Kullanıcılar arasında daha yeni teknolojilere sahip olduğu düşünülüyor.

Merhaba arkadaşlar, CFI 2016 ve CFI 12 serisi hakkında arada kaldım sizce hangi seriyi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

1. CFI-2016:
    • İlk çıkan PS5 modeli.
  2. CFI-12:

CFI 2016 PS5 Slim olup daha yenidir yanlış bilgi olmasın, CFI 12XX fat kasa kodudur soğutması daha iyi denilebilir ama bu çok az bir farktır. Kendim Slim kasa kullanıyorum ısınma anlamında hiçbir sıkıntı yaşamadım, ses olarak da öyle cihazın yanında olmama rağmen çok az duyuyorum çok sessiz çalışıyor. Slim tavsiye ederim depolama ve boyut anlamında fark var.

1. CFI-2016:
    • İlk çıkan PS5 modeli.
  2. CFI-12:

Slim'lerde zaten tek kod var 2016 var.
Fat kasalarda CFI 1216 olanları alman önemli.
Ben sonradan SSD alamam dersen ve CD al sat yapmayacaksan Slim serisi öneririm. Fat kasa harbi çok kötü deoolamaya sahip. 667GB boş alan veriyor.

Ben sonradan SSD alamam dersen ve CD al sat yapmayacaksan Slim serisi öneririm. Fat kasa harbi çok kötü deoolamaya sahip. 667GB boş alan veriyor.

Slim'lerde 2016-2018-2000 vs. gibi kodlar bulunuyor ama sadece bölge ve fan fark ediyor diye biliyorum.

CFI 2016 PS5 Slim olup daha yenidir yanlış bilgi olmasın, CFI 12XX fat kasa kodudur soğutması daha iyi denilebilir ama bu çok az bir farktır. Kendim Slim kasa kullanıyorum ısınma anlamında hiçbir sıkıntı yaşamadım, ses olarak da öyle cihazın yanında olmama rağmen çok az duyuyorum çok sessiz çalışıyor. Slim tavsiye ederim depolama ve boyut anlamında fark var.
CFI 2016 daha güncel ise bu modeli sipariş geçmek en mantıklısı o halde hocam, teşekkürler.
1000 serisi FAT kasa, 2000 serisi SLIM kasadır. FAT ucuza bulmadığınız sürece almanızın mantığı yok. Tek artısı fan sesi olarak daha sessiz.
SLIM hem daha yeni, hem hafızası daha yüksek. 2. el satacağınız zaman her türlü daha değerli bir cihaz.
Genelde hep Slim kasa tavsiye ediyorlar dediğiniz gibi hocam bende tercihimi bu yönde yapacağımi, teşekkürler.
Araştırırken bu CFI olayına kafam takılmıştı ama şuan kafama oturdu. PS5 Slim 1TB ve CD'li versiyonunu sipariş edeceğim hocam teşekkürler. Yine sonra ekstra SSD yükseltmesi de eklerim büyük ihtimalle.

Slim'lerde 2016-2018-2000 vs. gibi kodlar bulunuyor ama sadece bölge ve fan fark ediyor diye biliyorum.
PS5 Slim 1TB ve CD'li versiyonunun CFI 2016 sürümü en günceli olduğu sonucuna vardım şuan açıkcası bu modeli sipariş ediyorum hocam.

Evet o da doğru o an aklıma gelmemişti düzeltme için teşekkürler ama yine de dediğiniz gibi farkları yok zaten. Bir de 2016 kasa daha çok bilindiği için daha aktif 2.el piyasaya sahiptir yüksek ihtimalle.

Evet o da doğru o an aklıma gelmemişti düzeltme için teşekkürler ama yine de dediğiniz gibi farkları yok zaten. Bir de 2016 kasa daha çok bilindiği için daha aktif 2.el piyasaya sahiptir yüksek ihtimalle.

Haklısınız bende CFI 2016 digital kullanıyorum Avrupa sürümü olduğu için bizim burada daha popüler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı