Selamlar,
PS5 almak istiyorum fakat pek bilgim yok ilk defa alacağım. Pro, Slim, Digital Edition vs. birden fazla modeli olduğunu gördüm. Farkları nedir? Hangisini tavsiye edersiniz?
Selamlar,
PS5 almak istiyorum fakat pek bilgim yok ilk defa alacağım. Pro, Slim, digital Edition vs. birden fazla modeli olduğunu gördüm. Farkları nedir? Hangisini tavsiye edersiniz?
Teşekkürler hocam, performans açısından fark olur mu? Normal God of War, Rdr falan oynamak istiyorum. Evim biraz küçük Slim alayım o halde çok yer kaplamasın
Teşekkürler hocam, performans açısından fark olur mu? Normal God of War, RDR falan oynamak istiyorum. Evim biraz küçük Slim alayım o halde çok yer kaplamasın.
Teşekkürler hocam, performans açısından fark olur mu? Normal God of War, RDR falan oynamak istiyorum. Evim biraz küçük Slim alayım o halde çok yer kaplamasın.
Attığım linkte bahsediliyor yani bu farklar çok bir şey yaratmaz rakamlar fazla gelsede. Ama PS5 Pro'nun depolaması 2 TB çok fazla oynu aynı anda yükleyeceksen yeterli olur 2 TB.
Attığım linkte bahsediliyor yani bu farklar çok bir şey yaratmaz rakamlar fazla gelsede. Ama PS5 Pro'nun depolaması 2 TB çok fazla oynu aynı anda yükleyeceksen yeterli olur 2 TB.