tlha.er Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5- 12450H RTX 4050 32 GB RAM 1 TB SSD Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #1 Normalde kül şövalyesi alacaktım ama alınamıyor. Ben de başka almak istiyorum ama karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Normalde kül şövalyesi alacaktım ama alınamıyor. Ben de başka almak istiyorum ama karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 29 Nisan 2024 #2 tlha.er dedi: Normalde kül şövalyesi alacaktım ama alınamıyor. Ben de başka almak istiyorum ama karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arş hükümdarı satılıyor mu hatırlamıyorum ama en iyisi o
tlha.er dedi: Normalde kül şövalyesi alacaktım ama alınamıyor. Ben de başka almak istiyorum ama karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arş hükümdarı satılıyor mu hatırlamıyorum ama en iyisi o
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 29 Nisan 2024 #3 tlha.er dedi: Normalde kül şövalyesi alacaktım ama alınamıyor. Ben de başka almak istiyorum ama karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Vallahi pyke açıkçası kötü skini olmayan bir karakter , zevkler ve renkler tartışılır.
tlha.er dedi: Normalde kül şövalyesi alacaktım ama alınamıyor. Ben de başka almak istiyorum ama karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Vallahi pyke açıkçası kötü skini olmayan bir karakter , zevkler ve renkler tartışılır.
tlha.er Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5- 12450H RTX 4050 32 GB RAM 1 TB SSD Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #4 Promos dedi: Arş hükümdarı satılıyor mu hatırlamıyorum ama en iyisi o Genişletmek için tıkla... zihin harekatcisi nasıl peki?
Promos dedi: Arş hükümdarı satılıyor mu hatırlamıyorum ama en iyisi o Genişletmek için tıkla... zihin harekatcisi nasıl peki?
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 29 Nisan 2024 #5 tlha.er dedi: Zihin harekatcisi nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Pyke oynayan biri olmadığım için yorum yapamayacağım ama internetten efektlere bakıp inceleyin.
tlha.er dedi: Zihin harekatcisi nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Pyke oynayan biri olmadığım için yorum yapamayacağım ama internetten efektlere bakıp inceleyin.