Hangi R3 1200 AF sistem alınmalı?

Ephesusss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda PC almayı düşünyorum ve bütçem çok yüksek değil 4000 TL civarı oynayacağım oyunlar Valorant CS:GO falan iki tane PC buldum hangisini önerirsiniz.

RX560 4 GB ekledim 4100 TL edyor.

Bu da RX560 ile 3900 TL edyor.

Yardımcı olursanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasında bir tercih yapmamı istiyorsanız Teknobiyotik daha hoş gözüküyor fakat bana kalırsa bu 2 sistem de iyi değil eğer isterseniz sizin için daha yüksek performansda çalışan bir sistem toplayabilirim. Saygılarımla

En güzeli ikinci sistemi 2x8 GB RAM yaparak almak olur. 4.358 TL yapıyor bütçen yetiyor mu bilmiyorum. İki sistemin de SSD'leri ve güç kaynakları harika değil ama birisinde 480 GB depolama alanı var diğerinde 240 GB. Kalan tüm parçalar da aynı sayılır. İlk sisteme 200 TL fazla verilecek bir sebep göremiyorum.

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda PC almayı düşünyorum ve bütçem çok yüksek değil 4000 TL civarı oynayacağım oyunlar Valorant CS:GO falan iki tane PC buldum hangisini önerirsiniz.

RX560 4 GB ekledim 4100 TL edyor.

Bu da RX560 ile 3900 TL edyor.

Yardımcı olursanız sevinirim :)
RX 550'li şekilde almayın da. 😅

İkisi arasında bir tercih yapmamı istiyorsanız Teknobiyotik daha hoş gözüküyor fakat bana kalırsa bu 2 sistem de iyi değil eğer isterseniz sizin için daha yüksek performansda çalışan bir sistem toplayabilirim. Saygılarımla.

Tabii ki olur toplarsanız sevinirim ama 2. el parça tercih etmiyorum pek güvenim yok. Ve ailemde 2. ele para vermek istemiyorlar artı olarak 2. attığım sistemi toplamaya çalıştığımda fiyatı bayağı aşyordu ondan 4000TL'ye daha uygun bir şey toplamak zor gibi.
En güzeli ikinci sistemi 2x8 GB RAM yaparak almak olur. 4.358 TL yapıyor bütçen yetiyor mu bilmiyorum. İki sistemin de SSD'leri ve güç kaynakları harika değil ama birisinde 480 GB depolama alanı var diğerinde 240 GB. Kalan tüm parçalar da aynı sayılır. İlk sisteme 200 TL fazla verilecek bir sebep göremiyorum.

Bende onu almayı düşünyorum iyi yanı kapıda ödemesi falan var sitenin büyük ihtimalle 1 2 güne sipariş ederim.

Merhabalar öncelikli olarak kusura bakmayın belli sebeplerden ötürü 1 günlük ban yedim. Sizin için aynı fiyat civarında çok kaliteli apu sistem topladım. Apu sistem dediğime bakmayın ram bellekler çok güçlü olduğu için çok yüksek değerlerde fps verebilir. Aynı zamanda Teknobiyotik'teki sisteme darboğaz testi yaptırdım çok yüksek darboğaz var oyunlardaki fps değerini bi hayli düşürür. Aşağıya sistemin linkini ve darboğaz test sonucunu attım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Saygılarımla.

İşlemci AMD Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz (Turbo 3.7GHz) Vega⁸ Graphics AM4 İşlemci - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Anakart Asus Prime B450M-K II AMD B450 4400 MHz (OC) Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Ram Bellek Gigabyte GP-ARS16G44 16 GB 2 x 8 GB DDR4 4400 MHz 288-pin DIMM
Kasa POWER BOOST VK-G3621C ABS MESH PANEL FIXED PSU YOK JBST-VKG3621C Fiyatları ve Özellikleri
SSD https://www.hepsiburada.com/gigabyt...-s-2-5-sata-gp-gstfs31240gntd-p-HBV00000DMX41
PSU Power Boost Powerboost Quark Bst-atx500r 500w Atx Power Supply 12 Cm Kırmızı Fan Kutu + Kablolu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bu arada sistem toplamda 4300 TL

Merhabalar öncelikli olarak kusura bakmayın belli sebeplerden ötürü 1 günlük ban yedim. Sizin için aynı fiyat civarında çok kaliteli APU sistem topladım. APU sistem dediğime bakmayın RAM bellekler çok güçlü olduğu için çok yüksek değerlerde FPS verebilir. Aynı zamanda Teknobiyotik'teki sisteme darboğaz testi yaptırdım çok yüksek darboğaz var oyunlardaki FPS değerini bir hayli düşürür. Aşağıya sistemin linkini ve darboğaz test sonucunu attım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Saygılarımla.

İşlemci AMD Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz (Turbo 3.7GHz) Vega⁸ Graphics AM4 İşlemci - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Anakart Asus Prime B450M-K II AMD B450 4400 MHz (OC) Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
RAM Bellek Gigabyte GP-ARS16G44 16 GB 2 x 8 GB DDR4 4400 MHz 288-pin DIMM
Kasa POWER BOOST VK-G3621C ABS MESH PANEL FIXED PSU YOK JBST-VKG3621C Fiyatları ve Özellikleri
SSD https://www.hepsiburada.com/gigabyt...-s-2-5-sata-gp-gstfs31240gntd-p-HBV00000DMX41
PSU Power Boost Powerboost Quark Bst-atx500r 500w Atx Power Supply 12 Cm Kırmızı Fan Kutu + Kablolu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bu arada sistem toplamda 4300 TL

Ben o sistemi değiştitrek alacağım işlemciyi Ryzen 3 3100 yapacağım ve SSD'yi okuma hızını geliştirerek alacağım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı