Hangi R7 250 modelini almalıyım?

Ryjean

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben şu sıralar yeni bir ekran kartı almak istiyorum ancak bazı şeyler kafam takıldı. Bütcem 300TL ye kadar onu önceden söylemekte fayda var.

Kafamda ki ekran kartları şöyle;
Gördüğünüz gibi bu 3 arasında kalmış bulunmaktayım sebebi ise şu. 1. linkteki DDR3 ancak Çekirdek Hızı yüksek, 2.linkteki ise DDR5 fakat Çekirdek Hızı düşük. Şimdi ben neye göre almalıyım hangisini almalıyım?

Eğer DDR3 olanı almam gerekirse MSI mı yoksa Asus mu almalıyım?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk linkteki, fabrika çıkışlı Overclock'lu. Yani, siz kendiniz Overclock yaparsanız aynı hızlara ulaşırsınız. Şahsen ben olsam, daha yeni olması sebebi ile ikinci olanı alırdım.

Bende 2. Sini düşünüyorum ancak OC yapmayı bilmediğim gibi birde dışı diye biliyorum acaba nasıl oluyor ve her defasında damı yoksa tek seferlik mı yapılıyor OC.

Bende 2. Sini düşünüyorum ancak OC yapmayı bilmediğim gibi birde dışı diye biliyorum acaba nasıl oluyor ve her defasında damı yoksa tek seferlik mı yapılıyor OC.
Bir kere yapar ve o ayarları varsayılan olarak ayarlarsanız sürekli yapmanıza gerek kalmaz.
İnternetten birkaç video izleyip kolayca OC yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı