Hangi RAM laptopa uyar?

Maksimumu ne yapacağız dostum, bize şu an içinde olan belleğin frekansı ve CL değeri lazım.

Doğru söylüyorsunuz da anakartı maksimum 4'e kadar destekliyorsa ve zaten içinde 4 varsa boşuna almış olur hocam o yönden emin olması gerektiği için söyledim.

Doğru söylüyorsunuz da anakartı maksimum 4'e kadar destekliyorsa ve zaten içinde 4 varsa boşuna almış olur hocam o yönden emin olması gerektiği için söyledim.

Maksimum 4 GB desteklese tek slot olarak geleceğini zannetmiyorum 2x2 yaparlardı veya direk 2 slot olmazdı anakartta. Bir şeyler atsa çözebiliriz zatende bekliyoruz.

Maksimum 4 GB desteklese tek slot olarak geleceğini zannetmiyorum 2x2 yaparlardı veya direk 2 slot olmazdı anakartta. Bir şeyler atsa çözebiliriz zatende bekliyoruz.
Önceki laptopumda tek slot 4 idi ve maksimum 4 destekliyordu.d satıp 2+2 almıştım. İhtimal ihtimaldir hocam.

Önceki laptopumda tek slot 4 idi ve maksimum 4 destekliyordu. D satıp 2+2 almıştım. İhtimal ihtimaldir hocam.

Son zamanlarda bu forumda konuyu açıp kaybolup insanların birbirine dalmasına sebep olanlar çoğaldı.

Son zamanlarda bu forumda konuyu açıp kaybolup insanların birbirine dalmasına sebep olanlar çoğaldı.
Yok canım arkadaşın dediği doğru, sadece düşük ihtimal diye öyle dedim. Birbirimize dalmıyoruz

Dosya Ekleri

• resim_2023-02-27_142352367.png
    78,3 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…