AHMET_12345 Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3 6 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar RAM yükseltme yapmak istiyorum. Bütçe kısıtlı. SSD ile RAM arasında kaldım fakat RAM yükseltmek daha mantıklı geldi. Ama hangi tip RAM modelini PC'ye alacağımı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2020
Arkadaşlar RAM yükseltme yapmak istiyorum. Bütçe kısıtlı. SSD ile RAM arasında kaldım fakat RAM yükseltmek daha mantıklı geldi. Ama hangi tip RAM modelini PC'ye alacağımı bilmiyorum.
Efrancercinli Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #2 Bilgisayarınız masaüstü mü ? Bir de anakartınızın marka ve modelini yollar mısınız.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2020 #3 Efrancercinli dedi: Bilgisayarınız masaüstü mü ? Bir de anakartınızın marka ve modelini yollar mısınız. Genişletmek için tıkla... Tabi ki masaüstü değil biraz inceleyin soru sormadan ya.
Efrancercinli dedi: Bilgisayarınız masaüstü mü ? Bir de anakartınızın marka ve modelini yollar mısınız. Genişletmek için tıkla... Tabi ki masaüstü değil biraz inceleyin soru sormadan ya.
Efrancercinli Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #4 Pardon benim hatam.